maskerad festen

Ja igår blev vi fotade av Benjamin på en kyrkogård:P,  med proffskamera. Vi får se hur bilderna blev. Skall bli riktigt kul. Med tanke på vi var utklädda till sjuksköterska och Erika polis. Så vi blev lite sena till maskeraden. Ja de blev snapsvisor, lekar, dans. Tråkigt nog var det bara ja, Erika  å några till "kossor"  som dansade och löjligades oss på dansgolvet, de andra var skit tråkiga.

Ja, erika fick varje fall nytta av sina grejor...:P . Sen gick förstås handbojorna i sönder. Vad skulle man väntat sig? Så den ena killen ringde runder hela natten för att fixa nya till erika för han kände sig dum.


Ja det blev utgång i Ängelholm och många blickar. Folk gick fram och snacka med en, och killar blev plötsligt sjuka:P . Men en sak kan jag säga. Ängelholm var skit tråkigt och festa i. Spelade skit tråkig musik båda ställen vi var inne på. Å Bahnof som ja hatar var de knappt folk på:(...men men ja Erika och "kossan" hade skit kul ändå.

Ja sen skulle man då hem. Fick vänta två timmar på tåget eftersom utestället stängde 0300. Så erika var på hugget för att hitta en efterfest men killar tröttnade på att vänta när vi köpte korv så de stack:(. Så vi satt en kvart på stationen och frös röven av oss. Sen stack vi in i nånstans där vi fick värma oss.  Där råkade jag somna ha ha i trappen och de var någon som gick förbi mig utan jag märkte de sa Erika. Måste sätt lustigt ut :p en deckad sjuksköterska i trappen men ja sov gott. Men man vet nu hur uteliggare har de varje fall.

Hemma 07:00. Men man är varje fall glad för att vara hemma och ha tak över huvudet.








Puss kalas:)



Dem tre kossorna....



Elina utklädd till en tant:)





Vann för vara bäst klädd...
















Kommentarer
Postat av: yasse

Ni verkar ha haft det skojigt. Du skulle dock ha kommit till hbg efter maskeraden och gått ut här.. Kan man ju räkna ut att d skulle va trist i ängelholm hehe :P

Hörs

2008-12-07 @ 22:41:25
URL: http://korsbarsblommor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0