inte börjar man bli sjuk igen...

Näää vill verkligen inte , inte igen! Har sovit typ 3 timmar frösit skit mycke. Vill verkligen inte ligga i 2 veckor till:(

Imorgon är de fredag då är då skall man hälsa på lite gamla kompisar i Hässleholm:) sen får vi se erika var vi bär av, man vet ju aldrig med oss.

Lördag är man bjuden på inflyttnigsfest. Kan bli riktigt kul:)

Annars har de väl inte hänt något nytt ännu. Vi får väl återse i helgen..

Utkast: Idag känns ...

Idag känns de lite bättre med allt. Men fortfarande tankar och funderingar kring saker.

Var i skolan idag. Tränade. Å är nyklippt:) Hon är så himla söt frissan alltså!:) ha ha stötte på mig lite faktiskt. Men hon menade inget illa med de. Hon är bara överdrivit snäll, och trevlig.  Hon sa till mig "Paulina, om ja hade varit en kille, då hade jag sprungit efter dig" ha ha ja man får väl ta åt sig, de var ju en snäll komplimang! :)

Ja nu är de höst har ju regnat. De börjar bli mörkt. Jag tycker hösten kan vara mysig, de fattas ju bara någon å mysa med:)

Får hälsa på familjen snart, känns som de var en evigheters sist.
Min underbara älskade lillebror, MITT ALLT!:)

...

När man kommer till en tidpunkt i livet där man inte kan bestämma sig för hur man vill ha de, vill man bara sjunka under jorden. Vad vill man med sitt liv? Ja vill så mycket. Men man klarar inte av de som människa att leva upp till allt man vill. Men man försöker och misslyckas ibland. Kan det verkligen vara så svårt? Egentligen inte. Men man måste bara bestämma sig. Det enda man kan göra ju är sitt bästa. De blir nog bra, oavsett. Jag får ta nya tag.

Kissarna får vara till tröst:)

vilken helg...

Ja vad skall man säga...

Börjar med å säga att "dark knight" är sjukt bra!! Verkligen värd å se!!!

Shit vilken helg...

Fredag

Ja då frågade sandra om ja var sugen på, typ festa:P ja jo klart hade ju inget planerat förrutom att ja skulle jobba klockan sju på lördag morgon:( Ja så jag stack till Sandra då men en hel bag in box. När de har gått då ca 2 timmar. Då är hela bag in boxen slut ha ha kan inte fatta de allstå. Ja så glada i hågen sticker ja å hon ner först på bishops där vi knappt kan stå på benen...*pinsamt*  Sen sticker vi bort till Harrys. Ganska nice ställe, lite äldre folk men kul hade man. ..å sen kom man hem typ halv sex, och skulle börja kvart över. Så mycket sömn fick man.

Lördagen

Hm...Ja då kom evelina, karolina och erika till mig. Måste säga att de var riktigt kul å träffa evelina igen. Det var riktigt längesen gumman:)
Vi körde ölspelet. Men tyvärr så var de en person som inte tålde så mycket, så de hände en olycka å hon deckade. Ja sen stack Karolina, å hon vet fortfarande inte varför:P
Så då var de bara ja å eve som stack ner. Först var ja tveksam till tivoli men vi stack dit ändå. Ja där står ja å evelina dansar. Å sen så stack hon hem, fattar ingenting. alla bara överger mig liksom:P Ja då var de bara ja kvar. Så jag fick roa mig själv. Kommer hem vi sex igen. Ja de var tur att ja fick sova lite iallafall innan ja började jobbet idag. Men de har varit tufft:PErika, Karolina och Evelina- mina tre charm troll:)Ja vilken helg allstå, men man har varit duktig som har gått till jobbet iallafall:)
Helgen har gått så snabbt så man känner man inte har hunnit med något vettigt. Men nu är de ny vecka, nya tag, tills nästa helg;)


Som att uppfostra två olydiga ungar

Ja vad skall man säga om de små krympen? De är ju söööta...

Ha ha det blir bara värre å värre med dem. Ja de är som att uppfostra två olydiga snorungar. De lyssnar inte fast man säger till hundra gånger "så får du inte göra" så gör dem om de igen, så klart, vad skulle man vänta sig annars:P
De följer efter en överallt. Står man i köket kan man känna vassa klor som klättrar längst med hela benet  och inte bara den ena utan båda och upp till en i ansiktet. Man får inte verkligen inte vara ifred nån sekund...
Man har ju märkt att de är inte dumma heller. De tar efter varandra, och är lika avundsjuka bägge två.
Har döpt den svarta iallafall "Minella". Men den randiga har jag inte kommit på något än. Vill komma på något speciellt. hm.... Förslag?


Hade en rolig diskussion men Erika idag. Om hur killar fungerar. Det är så lustigt hur de tänker.De säger en sak men menar en annan. Jag fattar inte NÅGOT om män. Därför beslöt ja mig för att beställa hem "Män är från Mars kvinnor är från Venus" och lösa dem gåtfulla hemligheterna bakom deras tänkande. Så kanske man kommer underfund hur deras hjärna fungerar.
De är därför man är singel:P Man har väl insett att det är de bästa än så länge iallafall. Sen vet man inte om prinsen dyker upp. Om man skall ens tro på sagor. Kanske i ens egna fantasi finns de en prins som kommer rädda en.

 När man var liten så lekte man med groder och trodde verkligen dem förvandlades till DRÖM prinsen när man pussade dem, och sedan skulle man  få "leva lyckliga i alla sina dagar" som det heter. Om de stämde så bra med verkligenheten så...Fick en tanke ställning häromdan. Det är så mycket jag vill göra nu när jag är själv. Jag skulle vilja resa, studera, träffa nya människor, dansa, lägga all energi på min träningen som ja gör. Ja det finns så mycket fördelar med att vara själv, egentligen.   Men träffar man sedan någon då får de bli så:)


Idag började en ny kurs "mäniskan socialt och kulturellt" , och skolan rullar på. Kom till en hel ny klass, med fem roliga tjejer:) kan bli kul. Har lärt känna massa av nytt folk, ja snart känner man hela Helsingborg ha ha ..

Sen är de onsdag imorgon. Då blir det att man ägnar sig åt "Hälsa" hela dagen med skolan- skall på yoga, och två  kurser med stresshantering och kost,  sånt som jag tycker är kul. Skulle gått och utbildat mig inom kost och träning men risken för att få jobb inom de är liten. Kanske sen när ja har gått ut undersköterska utbildningen  och jobbat ett tag, så kanske man bestämmer sig för att göra något nytt. Ja har ju ett tag till och leva förhoppningsvis.


Sen träning (det bästa som finns) , och en mysig biokväll med Ted, Viktor å min lilla underbara Erika- skall se The Dark Knight.  Då får man hoppas den är lika bra som den första:)


Nu har jag nog sagt de jag ville, så nu får man väl snart sova!

Börjar bli frisk..

Börjar bli frisk:) jipppiieee...Kanske för att jag har fått lite kärlek av min kissar som gjorde miraklet:)
Imorgon är den ny vecka, då blir de nya tag. Skolan, träningen och jobbet...

Skall verkligen ta tag i min träning de blir en hård vecka, fem dagars träning.

Sen är de helg igen...då kör vi gumman igång igen som aldrig för ha ha ..


Nu har man skaffat blogg:)

Ja vad skall man börja med?

Döpte mitt blogg till VÅFFLAN,   ja varför kan man ju undra?

Ja, det var så att ett gäng killar tyckte jag skulle heta de, hade ju våfflat mitt hår den dagen:)

Sjuk.. är inne på min femte dag. .. Så himla trist. Snorig, hostig och febrig.

Eftersom de är så synd om mig beslöt jag mig för att skaffa två kattungar som tröst.:P inga av mina vänner vågar ju komma hit och trösta mig, konstigt:P

Den ena är 8 veckor den andra 12 v. De är såååå sööötttaaaa!  Vet bara inte vad jag skall döpa dem till..hm...Nej, nu MÅSTE jag göra lite vettiga grejor än och skriva om mig själv...


(Mina två bäbisar)
RSS 2.0