Imorgon är de dax.

Klockan är 19.49. Kom hem förrän en timme sen. Ja å Erika velade på väla,  köpte ett par snygga stövlar.
Fixa mitt hårförlägning- undrar hur länge de håller? Man får hoppas det inte hoppar av i Tv. De skall varje fall hålla ett halvår.

Shoppat en massa idag. Nu har jag så jag klarar mig ett tag:).
Bokade till oss sista minuten 09.38 går tåget från Helsingborg- Stockholm C. Det skall bli kul å spenderar lite däruppe. Sist man var i Stockholm var ju bra längesen! Skall träffa Daniel där. Han har ju flyttat upp dit. De var med väldigt längesen man träffade han med. Men vi har inte brötit kontakten.

Imorgon är de dax, lördag kommer man vara skit nervös. Men de blir riktigt kul:)

Visst är det snygga skor:P

Försöker packa. Kommer säkert glömma något.... De är jobbigt å vara tjej:P

de får inte hända

Här sitter man med feber. Skit störigt kan inte vara sjuk till i helgen. Det går ju inte.Jag ringde upp på ett vandrarhem i Sthlm, får tyvärr dela rummet med två andra tjejer  å andra sidan var det inte så dyrt sen igår ju frukost. På lördagen blir det och ta en öl eller två med Ingela och Thomas (två galna personer som kom med) innan vi går på färjan. Kan ju behövas....Blir ju och ta med sjuklådan med, både jag å Erika är ju inte helt krya. Men å andra sidan hindrar de en inte under sånt här tillfälle...

 Blir en massa tävlingar, dricka och galenskaper..Checkar ut på lördagen 10.30 redo å klara. Kommer vara jobbigt å ha kameran efter sig!

Kanal 5

"here we come...."  va beredd på en hel del!

Ja på lördag kommer det vara ett minne blått..

FÄRJAN- STHLM


www.anderssonsahlin.se

Här är de fem sista sjöbusarna till nästa helgs Viking Line-drabbning

Skrivet den 23 februari 2009 - 00:22 av Robban

Nu har Mr Sahlin och jag kollat igenom alla ansökningarna och hittat riktigt sköna lirare som vill med på kryssning. Kolla in de här två Skånetjejerna. Jag tyckte ett tag att vi hade för få platser på färjan för att bägge skulle få plats. Men har de ansträngt sig och spelat in en sinnessjuk film som ansökan så kan man ju inte negligera dem. Så  klart att de ska med på finnjollen. Se deras video här.
Två galna Helsingborgsbrudar är bättre än en.

Två galna Helsingborgsbrudar är bättre än en.

Hej!


Om det är 2 galna brudar ni söker som gärna gör bort sig offentligt, tar fuldans på dansgolvet till en högre nivå och inte är rädda för att spotta i glaset så fortsätt läs!
Vi är garanterat 100000000 ggr roligare att ha med på festlighter än puckade, blonda golddiggers som inte har vett till att pröjsa för sitt eget berusningsmedlel.
Vi är smarta(när vi inte dricker), vi tål kiss och bajs humor, galenskaper, fulla typer(vi tillhör föresten denna skaran) och vi däckar inte på efterfester.
Tråkig stämmning och sega fester finns inte i vår värld, är det ingen stämmning fixar vi den. Där festen är där är vi och där vi är finns festen:D
vi lovar att göra vårt bästa för att liva upp stämningen och göra bort oss så mycket det bara går.

Bring the (Boat) party on!

Ps. vi tar med egna flytvästar ds

 

____________________________________Sahlin och Robban..

www.anderssonsahlin.se- Skånesmurfarna drog en nitlott


Skånesmurfarna drog en nitlott

Skrivet den 20 februari 2009 - 21:32 av Robban

I morgon utser vi en partycrew till nästa helgs kryssning. Stefan är mannen som bjuder tio av er läsare på kalaset, den dumma korkgubben, ha ha! Drygt 80 ansökningar har kommit in, och det är riktigt sköna karaktärer vill jag lova. Men som castingansvarig måste jag olyckligtvis säga nej till de flesta som vill med. Här är ett par brudar från Helsingborg som jag tyvärr sållat bort eftersom jag tyckte att de var en toka för mycket. Dessa två vill man ju ha med i som ett par. Det är ju tyvärr så att vi har begränsat med platser.

Men vi har två sängar kvar som inte är tillsatta än. Du har fortfarande chansen till en ruggigt rolig festupplevelse. Imorgon är deadline.

Festgänget presenteras om ett dygn.

 


Vad skall man säga vi är ju freaky, mer galenskaper kommer ni å se:) men det var synd att vi inte kom med. Vore kul å
partaja på färjan:)

Filmen finns och se på deras blogg....
Kommentera gärna filmen...

Gör sig ordning till ikväll...

Vilken vecka! Har fått leka mamma! Nej så mycket strul med min syrras släkt. Så nu måste jag leta en ny lägenhet till henne!!!

Gör mig ordning för kvällen, flikkorna skall möta upp mig så sticker vi till Sandra på förfest. Förmodligen blir det utgång. Å dem som blir besvikna på att jag inte har frågat dem om de vill hänga med, så fick jag inte ta med fler, fast jag ville.


Har inget sug för äta godis eller något onyttigt, därför känner jag inte för att festa heller. Känner att jag har fått bra resultat av min träning å vill inte förstöra de med massa onödiga kalorier.

Ikväll kommer en person och hälsar på, så vi får se hur det går:)

Imorgon då får vi vet om vi kommer med i färjan eller inte. Jag hoppas ändå inte. Jobbigt å behöva visa sig i tv å göra bort sig men samtidigt så tror jag inte vi kommer göra bort oss mest, för de kommer dem andra fjantarna! Men blir de så att vi kommer med åker vi upp några dagar, checkar in på hotell å så!

Igår var jag å Erika nere hos Simon som tack för han har ställt upp å filmat oss. Vi kom med en prinsesstårta:)
Hoppas de var värt de!! ha ha

Har pratat med jobb ansvarig med i veckan eftersom de är en person som håller i timanställda å hon inte känner mig så har dem ju inte ringt så mycket. Men nu trackar dem mig med jobb hela tiden, nästan för jobbigt!! Får en 75% tjänst i sommar eller har önskat mig de, tror inte jag orkar med å jobba mer än de när jag har skolan.

Nej nu skall ja ta ett glas vin eller två..:)


Någon snodde min nyckel:P

Uppe igen 0700 ännu en morgon där man HÅLLER på och tvättar! Jo gissa vem hade snott nycklarna?:P så jag hade inte blivit av med dem. Så jag fick spendera hela dan hemma sen var ja skit trött på kvällen så det blev ingen träning. Men de vara bara bra. Kunde man lägga sig i tid istället!!

Boxning ikväll Mirjam:P Skall nog klå dig! hahah. Riktigt snygg tränare med...så då kan man ju passa på dregla!:P

Shit vad ja är sugen på att åka på semester! Nej de får vänta. Blir kanske lite semester uppe i Sthlm den 28 feb. Jag hoppas både på att komma med och inte. Men då har vi gjort en ansträngning! Sen skall ju jag å Erika ner till Köpenhamn å se Metallica...En härlig semesterbild, får låtsas att man ligger på stranden!
Nej men du å ja skall ju åka mirjam, har vi ju sagt...ligga på stranden med massa drinkar i handen, bättre kan det inte bli:)


Uppe tidigt...

Sitter uppe sen 0700. Skulle tvättat men klanten höll i sina nycklar sen plötsligt var dem väck, har letat genom hela lägenheten, men hittar inte den förbannade nycklen.

Igår var ingen bra dag för mig. Mycke har hänt sen dess. Som sagt var jag på akuten i sönmdagskväll med sandras syrra.
Då blev jag ganska chockad faktiskt fick syns på en person, som jag gillar väldigt mycket, eller rättare sagt med ett nyttfött barn i handen. Vi såg varandra i ögonen (tror han skämdes) , han skall varje fall höra en hel del nästa gång jag får syn på han!!

Sen har det varit mycket strul med syrran med allt på en gång. Så jag tog tag i mig själv stack ner till gymmet. Simmade ett tag med mirjam. Å som vanligt så kom hon med grejor till en, så gulligt!!!:)
Efteråt mådde jag lite bättre, de är tur att någon fick mig att skratta igen! Å undebara Mirjam stod å lagade mat åt oss på kvällen. kanske skall flytta hit för gott:P ha ha...

Har tänkt mycket skall leva celibat resten av mitt liv, är så himla trött på alla killar. Atingen vill de en sak, eller så vill de ha "kakan men ändå inte". Träffade en kille ett bra tag som jag föll tycke för, han med för mig. Problemet är att han gjorde slut med sin tjej för 5 månaders sen å har haft jobbiga förhållande. Å han vill göra så mycket innan han skaffar någon. Han är nog rädd för att de blir massa strul igen. Så tråkigt nog efter vi har träffats i 2 månadet så bestämde jag mig för att avsluta. Tyvärr vill han inte riktigt acceptera detta och vill ha kontakten kvar med mig. Han lovade å "inte flörta" med mig. Men de hjälper ju inte, vet ju att ju mer vi träffas ju djupare blir det.
Nej jag lägger ner det där! Finns ju en del som vill träffa en, men ja orkar inte. De är en anledning till att man mår dåligt. Skall säga att jag är inte bättre, möjligt. Finns killar som har velat ha förhållande men de har gått alldeles för snabbt fram så jag har backat. Kan ni inte låta mig ta stegen istället?

Tror killar ser mig som ett lätt byte men de har dem fel när de lär känna mig. För jag är inte den tjejen som terroriserar killar med sms, springer efter dem, å ganska svårflörtad (har man fått höra). Bra, lite får man jobba för mig:P
jag bryr mig inte vill någon ha mig så får dem jobba jobba för mig, de visar iallafall att de gör en ansträgning för en...

SOm sagt TUR i spel men OTUR i kärlek...Lilla hotta mirjam:P

Mitt mål detta året å träna så mycket som möjligt, försöker varje fall träna 5 ggr/ veckan. Tränar ju redan 4 ggr.  Ändra kosten, äta rätt. Så får jag nog de resultatet jag vill. Har ju gått ner på en vecka, hur lätt som helst å märker skillnaden med. Så det går ganska snabbt, om jag verkligen vill. Skall börja simma en gång i veckan, sen träna konditon å olika pass dem andra dagarna. Funderar på och börja dansa med. Då får man sjukt fin kropp:p

Nej beach 2009...


 

Inte normal, nej de vet vi:P

Idag skall filmen skickas in - de är en film med galenskaper, ha ha ja å Erika är bäst på det där. Men du, ja tror vi blir antagna!:)  Kan ju inte blir mer galet, å hade man jämfört den filmen är detta iallafall bättre än dem andra som kom upp på deras blogg! Vi får väl se nästa vecka då får vi svar!:P

Blir isåfall filmade den 28 februari uppe i Sthlm. Kommer sändas i sommar på kanal 5 i färjan. Tror inte vi kommer gör bort oss mer än dem andra. Dem gör ju mer sjuka grejor!!

Igår var jag med mirjam, Erika, Sandra...vi hade en liten förfest efter ja slutade jobb. Sen så stack man till tivoli, där massa lammkött springer (erica gillar det), men nej ja håller mig till män! Så de blev Le cardinal senare. Som vanligt är det himla trångt å jobbigt å dansa där, de borde bygga ut det, min åsikt varje fall. De var helt ok igår. Man får ju ta smällarna idag. Mindre kul.

Ja idag blir de å ja plugga, sen kanske baka kanelbullar. Mår inte så bra. Får väl väcka Mimmi om inte Minella har gjort de:)RSS 2.0