Parabola- Tool

  We barely remember who or what came before this precious moment,
  We are Choosing to be here right now. Hold on, stay inside...
  This holy reality, this holy experience. Choosing to be here in...

  This body. This body holding me. Be my reminder here that I am not alone in
  This body, this body holding me, feeling eternal all this pain is an illusion.

  Alive

  This holy reality, in this holy experience. Choosing to be here in...

  This body. This body holding me. Be my reminder here that I am not alone in
  This body, this body holding me, feeling eternal all this pain is an illusion...
  Of what it means to be alive

  Swirling round with this familiar parable.
  Spinning, weaving round each new experience.
  Recognize this as a holy gift and celebrate this
  chance to be alive and breathing
  chance to be alive and breathing.

  This body holding me reminds me of my own mortality.
  Embrace this moment. Remember. we are eternal.
  all this pain is an illusion.

I 23 år har jag undrat hur han ser ut....

Idag letade jag upp min riktiga pappa, fick lite hjälp.  Har aldrig träffat han och de skiljdes när jag var 3 månader. Det fanns många anledningar till varför mamma skiljdes från han. Den enda bilden jag har i huvudet är när jag var 3 år. Då lyfte han upp mig och gav mig en docka. Som jag minns idag.. Hur han såg ut den minns jag inte alls. I 23 år har jag funderat och kontakta han. Å nu äntligen!

Helt underbart! Hahhahah vi har likadan näsa:)Är jag lik han?:PKanske min halvsyrra brevid?

Så får vi se om han skriver tillbaka om han ens vill ha kontakt me mig. Spännande!!

__________________________

Allting flyter på allting har ordnat sig, och jag känner mig mer lycklig än någon annan på jorden:) Min älskling Johnny är de underbaraste som finns! Tack för en underbar helg älskling. Älskar dig mer och mer för varje dag!!!

Nu när allting har ordnat sig med pengar så kan man äntligen slippa oroa sig för mat å göra saker. Jag känner jag kan börja leva som en normal människa igen:)

För mig är det tummen upp:P
Minella

Min katt är världens goaste katt. Men ja har ett problem med henne. Hon går alltid upp på diskbänken och slickar upp allting. Jag har prövat med peppar, sprayat vatten på henne, saltat. Ja vad finns de mer å göra. Hon vet ju att det är fel! Så fort jag kommer in i rummet hoppar hon ner från bänken. Vad skall man göra? TIPS?


Kräftan- Mitt stjärntecken

Goda egenskaper

Kräftan är varm och omtänksam som person. Du är lyhörd för stämningar i din omgivning och är en god lyssnare. Genom din fina förmåga till förstående, känns du som en mjuk och trygg person.

Du har ett gott hjärta till barn och djur och är flitig och pålitlig med det du gör.

Kräftans vilja är mycket stark, och genom din goda strävan, får du ofta som du vill.

Kärlek och vänskap

Så ser du på kärlek och vänskap

I kärlek och vänskap är du väldigt mån om dina nära och kära. Du försöker alltid ställa upp och lyssna på de problem som andra har.

I kärleksförhållanden är erotiken mycket viktig för dig. Där är du mycket känslig, sensuell och fantasifull.

Du är väldigt barnkär och vill gärna ha många barn när du väl hittat din livskamrat.


Här finner du goda vänner och kärlek

Du passar mycket bra ihop med Kräftan, Oxen, Skorpionen och Fiskarna. Mindre goda förutsättningar har du med Skytten, Lejonet och Väduren.

Kända Kräftor

Meryl Streep, Regina Lund, Bo Lundgren, Carl Bildt, prinsessan Viktoria, Harrison Ford, Agneta Sjödin, Johannes Brost, Fredrik Lindström, Pamela Anderson

Mindre goda egenskaper

Kräftan kan ibland kännas lite reserverad och inåtvänd. Du har ofta ett för dåligt självförtroende och grubblar lite för länge på gamla misstag, eller om du blir sårad.

Kräftans starka vilja gör ibland att du styr och ställer alltför mycket. Då händer det att andra kan känna sig lite åsidosatta och mer som en bricka i ditt spel.

Din förmåga att läsa av stämningar tenderar bli något överkänslig ibland, och du tolkar sådant som faktiskt inte alls stämmer.

Yrken du passar inom

Eftersom du är vänlig och omtänksam som person passar du utmärkt inom vårdande yrken, exempelvis som sjuksköterska eller barnskötare.

Du är också bra på att driva igenom saker och ting, och passar därför också som egen företagare i ett mindre gemytligt företag med en sammansvetsad grupp.

Ditt sinne för antikviteter gör att du även skulle trivas inom exempelvis museiverksamhet.

Färger, siffror m.m.

Färger: Kräftans astrologiska färger är vitt och silver.

Tursiffror: Den astrologiska tursiffran är 3.

Växter/blommor: Anemon

Stenar: Juveler, pärlor

Planeten du styrs efter

Den planet som Kräftan styrs efter (påverkas starkast av) är Månen.

Element

Kräftans element är vatten.


Madrömmar och drömmar...

Inatt vaknade jag vid halv ett. Det var någon som sköt mig i drömmen rätt på bröstet. Jag somnade snabbt om igen och ännu en gång blev jag skjuten i brösten. Vaknade men fruktansvärt smärta. Har aldrig upplevt den smärtan tidigare. Så ont så jag trodde jag skulle dö, hade svårt och andas. Gick upp satte på tv. Tog lugnade. Sen gick de över.

Så sjukt så många gånger jag har drömt madrömmar. Känns nästan som dem förföljer mig. Har haft jätte mycket madrömmar den senaste tiden, och dem sjukaste med!

Men sen när jag la mig igen drömde jag om en kompis jag gick på gymnasiet med Elina Rosengren (blonda tjejen) både dem här tjejerna  umgicks jag med varje dag i skolan. Minnen:) Synd att man inte har kontakten kvar. Blir så man växer ifrån varandra efter skolan, vilket är synd. Borde kanske ha en tjejkväll:)(Elina o Evelina )

Iallafall drömde jag att jag såg henne på tv, hon var med i en film hon hade själv redoserat.  Hahah så konstigt!!!

Drömmar, man skulle tyda dem. ...


Panta Mera....

Då var det dags för att panta MASSA  burkar, man känner sig verkligen fattig när man behöver göra de...
Erika kommer på besök:)


Vaccin eller inte?

Har fler än jag svårt att ta beslutat. Ena programmet säger dem att det är bra. Men å andra sidn har jag hört en som har blivit förlamad i sitt ben av det och andra har blivit sjuka. Sen har å andra sidan folk dött av svininfluensan. Vad skall man göra?

Får bli längre fram att jag tar den isf. Har inget pass efter den försvann på Harrys. Tänkte de skulle kanske gå med högkostnadskortet och andra kort som bekräftar. Tror ens inte det stod att man måste ha ID med sig. Men man måste ha LEG!!!!

Sen vill jag säga att det är dåligt information på lapparna. Många har av misstag gått till sin vårdcentral. Som jag gjorde idag. Istället låg de utmed scanlines tullen.
.......och  hur i helvete skall man hitta dit när det står en skylt pekad dit men sen när väggen delar sig så står det inte vilket håll man skall gå sedan!
Jag vet varje fall inte vad jag skall göra. Vad skall ni???????


Blocket.se

Lägger ut mitt hemmabio- paket ...så tråkigt att behöva göra de..Vill ha 3000:- för dem...

Fattigare har man inte varit

Som man har ringt runder idag. SÅ JÄVLA TRÖTT PÅ ATT INTE HA ETT ÖRE. Väntar på försäkringskassan/alfa kassan skall betala ut pengar. Fattar inte det skall vara sån krångel med allt. Har väntat på försäkringskassans pengar sen jag har varit sjukskriven i Juni. Hur långt tid skall det ta egentligen????

Börja bli tveksam till att jag får några pengar. Så jag sökte till alfa-kassan. Har ju börjat söka en massa jobb. Vill ju börja jobba igen! Så trött på strul och vara arbetslös. Man känner sig så maktlös. Vet inte hur jag skall lösa det har inga pengar att betala mina räkningar denna månaden. SÅ FUCKT!!!


Har funderingar på börja studera igen. Men egentligen vill jag vänta med det där. Men får varje fall pengar om jag lånar CSN. Vad skall man göra???


Det är varje skönt att det är fredag. Skall till min förra lägenhet och packa det sista. Får se vad som sker där. Vill ju byta ut den mot något i stan. Blir det inte så, så får jag väl hyra ut den med tiden.

Ha en underbar FREDAGSMYS alla bloggläsare!


Inget är problemfritt

Imorgon är det dags att rymma ut från min gamla lägenhet, riktigt skönt så slipper jag göra de längre fram!

Imorse var jag faktiskt uppe ganska tidigt typ halv sju. Inte då jag brukar stiga upp men min älskling och jag skulle på en sak i stan imorse innan han börjar jobba.

Läste idag en tjej blogg www.annikaokenzo.blogg.se - brukar följa hennes blogg...

Läste hennes blogg där hon skrev att tjejer vågar oftast inte skriv ut sina problem som exempelvis killproblem, förhållandeproblem etc.

Anledningen till att man aldrig skriver ut sina problem om någon är väl att man vill dölja saker. Man låtsas att allting är frid och fröjd och inget annat. Man lever i sin lilla bubbla där allting är perfekt. Men skäms för att avslöja att man har problem. Man vill inte heller erkänna det och fortsätta och förneka hur det ligger till och framför allt vill man inte avslöja för vänner eller andra blogg läsare.

Jag kan säga såhär inga förhållande är perfekta man måste kämpa ihop. Alla dyker upp och får problem, finns inget problemfritt förhållande.

Mitt förra förhållande var jag gift. Anledningen till detta är att jag har varit uppvuxen till Jehovas Vittne. Vilket jag är inte längre med i och vänner och familj har brutit kontakten med mig. Jag hade det inte alls bra i det förhållande. Han var inte den snällaste. Han behandlade mig verkligen illa.  Efter allt kaos, skilsmässa och allt annat. Har jag varit försiktigt med att hitta någon, tog ett och halvt år. Jag har dejtat en hel del och alltid hittat fel hos killar eller inte känt kemin. Killar har inte förstått mig och har inte fattat att jag har varit rädd för skaffa mig någon igen. Jag hyser stor respekt för killar som verkligen visar vad dem vill är inte på och respektera en för den man är. Med tanke på min bakgrund.  Killar som är på och för klängiga faller jag inte för. Man kan lätt avslöja killar som vill ha en för förhållande eller annat. Vi tjejer är inte dumma:P

Men nu påstår jag inte att allt är perfekt när man har förhållande. Just nu känner jag att jag har det underbart. Visst har man haft lite tjafs och kämpigt men de ingår i förhållande-paketet.


Men en sak vet jag han är den underbaraste killen jag någonsin har träffat och nu har jag ett normalt förhållande. Han respektera mig från allra första början och vi var jätte bra vänner i början och inget annat.  Han ställer upp för mig alltid och gör allt för mig. ...och jag älskar verkligen honom mer än något annat!!!


Snöar- För första gången...

Så sjukt irriterande...!!!!!!!!!!!!!!!! Har de inte hänt er när ni har suttit skrivit en massa å så bara försvinner det...gahhhh!!!


Jag gillar två uttryck;

"så man sår får man skörda"

"så man ligger får man bädda"

Nej, man kan inte alltid få serverat på silverfat. Livet är kämpigt, har haft många uppgångar och nergångar. Å se här står jag idag. Jag har kämpat mig igenom de värsta. Jag har lägenhet, har nästan alltid tur med jobb. . Å nu har jag en underbar kille som ställer upp allt för mig, och förstår mig.

De som känner mig vet att ja inget illa vill. Att ja ställer alltid upp för folk. Men för en gång skull måste jag tänka på mig och ingen annan. Vad jag vill. Varför skall jag inte tänka på mitt eget bästa för? De gör ju alla. Visserligen så tänker jag inte alltid på mig själv. Men för en gång skull skall ja. Ja har kämpat för att få de jag vill ha. Å de kommer jag fortsätta med, så e de!

Har ni sett de snöar? Första snön....härligt! Men jäkligt kallt ute däremot...
Idag var jag borta med min släkting på arbetsförmedlingen för att vara tolk, vilket jag inte var sugen på men som sagt de handlar om att ställa upp vilket jag kan uttnyttja sen har jag tänkt mig:P

Vad har hänt annars?

Har fått min första kallelse till vaccinet! Frågan är om ja skall?

Har hört en massa negativt om de, men också positivt, vilket gör en förvirrad...vi får väl se!

Mitt i natten

Mina tankar yrar omkring. Kan inte sova.....

RSS 2.0