Här händer de grejor:)

Igår var vi å köpte min drömhund - 2,5 månad ... Siberian Husky:)
¨

Nu går de allt undan! Vilket känns härligt. Har ju träffat min dröm man:) så varför inte skaffa en dröm hund:)

Ja då blir de två bebisar å ta hand om. Vilket kommer gå galant. De som har andra uppfattningar om att man inte skulle klara av de när man skall barn har fel. Kan säga att de är de bästa tiden! Då är man två som är hemma en tid...å ja kommer vara hemma i ett och ett halvt år. Vilke tär perfekt!! Då växer den upp med lillen, som kommer om mindre än tre månader. Men de blir ju fulla muggar!!!
Vi har pratat länge om en hund och jag vill ha något å gå med istället för att stå på gym. Vilket räcker väl till mig.

Hunden har inte döpts ännu. Ägaren kallade den Keegan. Så vi får se vad vi hittar för något. De är en stark och smart hund. Han kommer i vinter få dra mig å den lille, vilket kommer bli kul:) Så de kommer bli lika bra å uppfostra den rätt från början!

åååå stör mig på texten, andra gången jag råka trycka på en knapp....grrrr!!!!


Kommentarer
Postat av: Sandra och Neo

Hej.. Jag har en del länkar på min blogg som går till Siberian Husky sidor, bla http://www.sphk.se/sodra/ klicka dig in under Aktiviteter/resultat/galleri.. Men sedan också http://polarhundstraffen.bloggproffs.se/. Kolla också upp Polarhundsträffen på Facebook. Irené Ax på STARax brukar anordna mycket runt omkring Sibbar, http://www.starax.se/. Men sedan borde din hunds uppfödare veta vart du kan vända dig om du vill ha kontakt med andra Siberian Husky ägare.

2010-04-12 @ 15:48:57
URL: http://inkainu.blogg.se/
Postat av: yasse

Han är så jäkla söt asså! Lite avis e man haha. Jag önskar lycka till både med honom och med den kommande lille :) Kram kram

2010-04-19 @ 20:08:28
URL: http://jagochdolce.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0