Lång dag igår

Igår var Erika här och Sandra. VI var ute med Kiro en sväng i skogen. Tur jag har dem som livvakter:P vågar ju inte annars gå i den skogen med tanke på våldäkten som hände där. Kiro fick springa av sig som en galning. Handlade sedan käk till grillen, hemmagjord potatis sallad, marinerad köttbit, grillade svampar med mjukost i och sallad, sen får vi inte glömma cider:)
Kiro var förjävlig igår. Johnny jag kommit fram till att han skall få ha vatten framme hela tiden. Men de funkar inte alls. Har ju inte kissat på månader inne. Antingen jävlades han eller så kunde han inte hålla sig för han pinkade stående och springandes. När jag väl sa till han springer han in i vardagsrummet. Ut igen och fortsätter....gahhh!!!


Hahhaha en gammal kissfläck för väldigt längesen...



Vet inte vad de var med han men vi var för många flickor ...för lyssna sket han i fullständigt hela dagen.
När jag å Erika var å handlade inne på coop gick de bra men sen så skulle vi bara in på systembolaget då flippade Kiro ut och trasslade till sig totalt i kopplet och fick panik. Stackars Sandra fick panik med...så de var någon som gick fram till henne och frågade om hjälp. Å Kiro satte sig direkt utan några problem. Han blev nog paff...






På kvällen sms mig Agge och frågade om Kiro fick leka med hans nya kompis, en amstaff på 1,5 år Vlade. De sprang runder som galningar. De var verkligen kul och se att han har fått en ny kompis som bor precis intill:)

På kvällen vid 23.00 dyker hans mamma upp med lite öl. De hade varit i Tyskland. Fick champange och godis:)
Inte alls dumt!! Får väl gå upp och handla med för jag fick 1000:- till att köpa mig något. Funderar på och gå och fixa fötterna och köpa sandaler...





Så nu är man astrött. Har haft ont hela natten. Så de blir soffan som intar hela dagen:)


Kommentarer
Postat av: Eva med töserna

Det kan vara värmen eller början till urinvägsinfektion som gör att Kiro kissar inne. Vet ju inte hur gammal lill killen är, men runt 7 månader har dom oftast den första trotsperiod. Sen avlöser dom varandra upp till ca. 2 år när vovvarna börja mogna till lite :) Hoppas allt är bra med magen i värmen!

2010-07-13 @ 21:09:58
URL: http://www.ebben.se
Postat av: Jennie och Exxa

Tack! Vi har det ok i värmen, Exxa är rätt trött förstås men med takfläktar igång dygnet runt hemma så verkar hon inte lida alltför mkt iaf. Var iväg på äventyr i helgen också, sånt piggar ju upp förstås! :)

Precis som Eva skriver så kan det vara värmen. Exxa dricker rejäla mängder vatten nu och kissar därefter... Slutar det inte så ta med Kiro till farbror doktorn och fråga! Ha det så gott!

2010-07-14 @ 14:45:57
URL: http://www.exxa.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0