Gotte :)Gottilii gott gott:) Mamma lagade fläsk-kottleter , ris med rödvinsås:)

Trött mamma idag min flicka vaknar tusen ggr...Vet inte hur jag skall göra för att de skall bli bättre...kommer bli värre och vänja henne vid spjälsängen...

Tack frestan för alla kommentarer. tack för ni förstås. Var ganska tråkig dag igår med tanke på att jag fick ett sms från syrran att hon inte vill ha med mig och göra typ heller. Vilket kändes åså som de var mitt fel att vi umgicks när de var hon som frågade om hon fick komma. Nu har jag ingen alls. Ååååå vad allt känns jobbigt!!I helgen har de varit mysigt. Spelat de nya Halo...askul med pang pang spel:PÄlskar alla krigspel. En av mina favoriter är Calll of Duty:)Vilka dagar!!

Igår var jag och Erika på väla och fikade. Vi stack sedan till coop för att handla för att baka lussebullar. Efter lussebullarna skulle jäsa, stack vi ut med Kiro å han fick dra mig i pulkan, vilket han älskade:) Folk stirrade verkligen och bli avvisar:) Jag älskar verkligen vår son, han är helt underbar vovve!! SKulle aldrig göra mig av med han oavwsett hur jobbigt de blir. Han är min bebis!!Idag var jag hos tandläkaren och min lilla flicka var duktig. Satt duktigt och fint medans mamma satt och fick fingrarna i munnen. Träffade erika igen och fick solat, för första gången på 1,5 år. Så skööööönnntt, efterlängtat!
Avslutade dan med äta på Koreanska restaurangen. Där Melly blev bortskämd av hon som ägde stället. Gick runder i restaurangen och höll Melly! Hahhah hon har fått mycket kommentarer idag. Hos tandläkaren med, hon blev helt tills sig och ville hålla henne.

Vet har en underbar söt flicka:)


Lilla Melody äter banan, kladdig runt hela munnen:)
Måste säga att ja är världens lyckligaste mamma! Ja älskar min underbara sambo, min dotter, min hund och våra två kissar!:)Hittade en bild på melly...shit så liten hon var för 4 månader sen....guuud vad de går fort!!!! Fattar inte fölossningen var så längesen, känns som evigheter sen!!! Tiden rinner iväg och den är dyrbar!!

Känner mig som en brottsling...

Känner mig som en brottsling! kanske som folk vet har jag gått ur Jehovas Vittne. Mina föräldrar är med där och därför har jag ingen kontakt med dem eller de har avstått mig. Jag är en "avfälling" eller som de kallar det "utesluten". Känns så hemskt med tanke på att jag har småsyskon som jag inte träffar längre. Nu har de gått 2,5 år sen jag såg dem sist. Mina syskon träffade jag uppe på väla för året. Min syrra snacka med mig för hon är inte döpt och hon bryr sig inte, men de andra två ignorera mig och sen fick jag höra att de blev ledsna och började gråta. Förstår inte hur religion kan vara så hemsk och hur hjärntvättat man kan bli.

Till och med här ute där jag bor finns de folk jag har umgåtts med innan i min ålder. De ignorera mig som jag vore världens hemskaste människa som har gjort världens hemskaste sak. Kan ni inte förstå hur vi som har valt och vara ärliga och inte "falska" som vissa av er är, hur vi känner det? Jag blir ledsen varenda gång.

Kan säga att vissa som är med lever dubbeliv. De festar, träffar killar, gör saker man inte får och jag som är ÄRLIG och valde att går ur trots konsekvenserna.

Min syrra som inte är döpt, henne accepterar mina föräldrar bara för att hon inte är döpt. Hon lever precis som hon vill. De enda jag har gjort är att träffat killar, festat. De är allt. Å enligt dem får man inte har sex före äktenskapet de är därför jag gick ur. Jag måste gifta mig (vilket jag har gjort en gång tidigare) för att inte bli utesluten.

Ni som har valt och gå ur ni är MODIGA. De är svårt och de är mycket som står till spel. Tyvärr har jag fått gå i terapi för att bearbeta detta bland annat. Vi är inga hemska människor. Vi har känslor vi med. vi försökte göra de som var rätt men de blev fel ändå. Är de inte bättre av oss och gå ur isf?

Om gud finns ser han ens hjärta. Så länge vi är goda männsikor och gör så gott man kan så spelar ingen roll. Om nu gud finns vilket jag ibland tvivlar på och vet ens inte om jag tror på de så hoppas jag att han ser en för den man är. ..


försvann:(

Satt och skrev ett långt inlägg PUFF som försvann de...palla inte skriva igen...men ett inlägg igen blir imorgon:)

4 månader! Hurra för Melody

Blir helt cp nu. Min flicka vaknar nästan var timme för att få mat. En trygghetsgrej. Läste lite på nätet om detta att man måste vänja av dem med detta och att de är nu de är dags och klara sig utan mat på natten. Vet inte om detta stämmer men skall prata med min barnmorska..

Hade en massa och skirva i min blogg men har glömt bort vad jag ville ha skrivit. Vårt bredband blev sönderbränt så vi har fått vänta på ett nytt som är ännu snabbare!

Jo de jag ville säga var att vår flicka har fått en egen stol från IKEA och har börjat få smaka på lite riktigt mat. Vilket hon klöktes av- vet inte om rot och potatismos är favvo precis heller, så vi får testa lite annat..
Ja är astrött och de börjar tära på min huvud att vakna sova vakna sova vakna sova...Vill att hon skall sova stor sett hela natten. Vi skall testa spjälsängen i helgen så får jag börja med rutiner om de nu de som behövs! Ännu jobbigare...:SFrån en liten plutt till


¨

till en stor flicka:) Växer fort...Min lilla flicka är 4 månader idag:) Hurra hurra hurra!!

Fredag:)

Idag var jag ute två långa runder med Kiro. Han fick springa som en galning med mig och Melody i vagnen! Vilket han tyckte var underbart:) Riktigt duktig, drog verkligen mig och melly!:) Imorgon blir de leka med Snö och en annan Siberian husky! Vilket skall bli asroligt!:) De är en tik den här siberian så kanske blir valpar på de med:) Har diskuterats!

Har inte haft tid och skriva. Fullt upp med hund och lilla flickan som har börjat få tänder, så de är mycket gnäll här hemma! Mamma har till och med hunnit sätta upp lite julprylar...

Full rulle på mig!! Är riktigt stolt över mig själv! Nu skall Melody badas! Tjohhoooo


underbar dag...

Bra dag idag de har varit. Inne i stan ett par timmar. lekt med Melody tills hon blev trött. Hon fick pröva på å sitta i en egen stol vid matbordet. Vilket hon tyckte var AWSOME:) Hon har skrattat, lekt pratat en hel del Sen var vi å handlade. Åkte hem när min tös somnade. Kom hem, sov stumpan fortfarande. Då har jag hunnit å handla, ta 2:an hem  gå ut med kiro i 20 min (och han gick väldigt fint) ...å nu har mamma lite fri tid till å blogga:)

En rättare sagt UNDERBAR dag!:)Melly sitter själv duktigt:) Varit en pratsam flicka idag:)


Fick av min underbara

Ett par rosor...så glad jag blev. Å älsklingen kom hem tidigare med än beräknat!


paket:D

Idag hämtade jag mina julprylar...men allt har inte kommit än:S

Ännu fler bilderTill DK på en trip:)lillbrorsan å jag:)
RSS 2.0