Snart är det NYTT ÅR!

Snart är det nytt år. Nya tag. Många tårar mycket skratt. Blir ett annorlunda år för vissa ett bättre för andra.

Ett år som kanske förändras helt plötsligt kanske till ett bättre kanske till ett sämre.  Vi får väl se var 2009 leder en....Vill bara tacka alla underbara vänner som verkligen har ställt upp för mig. De som verkligen bryr sig om en. De som förstår en, tack för ni har ställt upp för mig. Trots alla tårar som har fallit. Utan er hade jag inte varit här idag.

Men dem jag vill mest tillägna min tid åt att skriva är familjen. Ni har varit där mer än någon annan...Ni är dem som är värda allting!

Gott nytt år i förskott folk!!!Skål....de är de enda jag vill säga:P

Ha ha galet ...

Nu sitter ja tredje dagen i rad med öl i handen. Ja man lever bara en gång så...
Riktigt kul igår. Ville bara säga tack till dem som ställde upp å kom. Sen de som inte hörde av sig **** them!

Ni missade verkligen en fest!!

Nu väntar jag på darlingen skall komma sen sätter vi igång å har riktigt kul ikväll. Måste säga att hårdrock kvällen på catina var riktigt kul. De blev en liten efterfest på köpet. Ha ha vi å våra efterfester de är vår grej liksom.

Nästa vecka du gäller de....Kommer göra de vilket fall som helst är ett måste. Vet jag kommer såra dem ja älskar allra mest men måste tänka på mitt egna bästa, vad jag vill med mitt liv, inget skall behöva stoppa mig från det, jag vet att det blir följder av de. Men då får jag leva med de. Kanske då uppskattar jag var jag har!

Nope nu skålar vi på att de ÄR BARA LÖRDAG!!! :P

Söndag

Ja som var man ju på fest igår hos Andreas ganska trevligt faktiskt. Var för mycket tjejer bara:P

Det blev att jag å Erika stack ut till utposten först av alla. Sen träffade vi Kossan där:) vi stod och fula oss hela tiden men de var kul varje fall. Ja planerna blev ju ändrade vi var ju inte bara på krog runder de blev ju natt klubbar med. Å en sak kan jag säga tempel suger allstå. Vet inte var allt folk tog vägen igår men de var inte jätte mycket folk ute ändå. Folk har väl inte tid som stressar nu inför julen och julklapparna kostar med, så de blir väl å slänga pengar på sånt skit i stället.

Skit skall jag inte säga för man slänger ju pengar på att gå ut - känns oftast onödigt.

Ja eftersom tempel var tråkigt så stack vi ner till harrys. Där stod vakten som inte gillade mig. Så jag fick inte komma in för jag har varit väldigt otrevlig. Känner mig så dum efteråt för jag är verkligen inte sån. Så hjärtat nog fick jag be om ursäkt för vad jag nu hade gjort. Sen sa ja till Isak och Erika att vi skulle dra vidare. Han blev iallafall glad för de å jag fick komma in. En kram på köpet blev det med:P de var inte alls så jag hade tänkt. Men ibland kan jag vara otrevlig när jag dricker. Men inte med meningen. Alkohol - allstå:P

Jag så vi dansade hela kvällen. Å vi har bevis på de. Erika dansade med Elvis ju:P youtube...nästa eller hur Isak? Vad de inte de vi sa?

Måste verkligen ha den videon!!!

Ja å så är det redovisning imorgon! Nästan färdig med arbetet. Träffar Suranda imorgon å skall trixa med det då!

Mac gyver:PMac gyver...men ödla jag var tvungen och göra mig av med..

Lördag

vaknade upp fortfarande sjuk så himla tråkigt. Nej men träning nästa vecka oavsett har jag sagt.

Idag skall erika, sandra å jag ner till en killkompis till mig å festa. Sen blir de väl krogbesök på utposten å pl.

Lite annorlunda folk så det kan vara kul.

Idag har det varit mycket funderingar kring allting. Ja känner mig helt hopplös ibland. Vad vill jag egentligen? Skall lägga ner de där.

Saknar verkligen en  killkompis som jag gjorde allt med kolla film, lagade mat med. Så jag vill ha de, inte stressa in i något. Jag vill inte tvinga fram känslorna på något sätt. Jag vill att dem kommer naturligt. Å inte leta. Blir inte bra då.
Tyvärr finns det inte många killar som bara vill vara vän med en, de funkar inte. Saknar verkligen de där å du vet vem du är:)

Jag vet inte vad jag är rädd för. Jag är nog rädd att ha det likadant som innan. Har nog svårt att släppa det. Men life goes on..man kan ju älta med de. Man måste våga ta chanser i sitt liv, men då får man räkna med att förlora annat...

Nej ja får ta en rejäl funderare på det där..


Måste nämna med att ja saknar alla från hässleholm och kristianstad måste verkligen komma till er snart !Såna här bilder får en verkligen vilja resa utomlands. Tagen från en balkong i Turkiet, härligt och vakna varje morgon men de där utsikten. Nej cizi vi skal banne mig iväg...en sak som är klart!:)

Fredag-underbart!

Jag äntligen har jag längtat till helgen. Har bara varit hemma å snorig hela dagarna! Men har fortfarande den förbannade förkylningen kvar. Får inte riktigt väck den...
Ja nästa vecka skall jag börja träna nu har jag ju vilat upp mig. Har varit så rastlös så jag har klättrat på väggarna här hemma.
Har lagt ut mina kissar på blocket så får vi se om det är någon som svarar. De var ju en som ville bara ha den ena katten men det vet jag inte om jag vill gå med på eftersom de har bott tillsamans redan sen de var små.
Igår såg jag "bonde söker fru" jag älskar verkligen de pogrammet- vet jag är löjlig! Blir så avundsjuk på alla som är glada och lyckliga för att dem har hittat den rätte. Jag vet inte varför det blir fel. Kanske för jag är för kräsen?
Nej jag faller ändå för killar som inte är topp 10 men har ändå något speciellt. Det är de DÄR speciella jag söker.

Är duktig och är uppe och tvättar sen 0700. Måste till skolan idag. Blev besviken på en tjej som skulle gjort ett arbete med mig och redovisat på måndag. Får inte tag i henne eftersom hon har mitt nummer. Så jag får göra arbetet själv. Vet inte riktigt hur jag skall lägga upp det. Så jag får gå dit och prata med Kerstin och höra lite. Sen måste jag till biblan med.

Å vilket dystert väder...regnar...:(Imorgon skall det skålas:P en gammal bild på mig nere i Turkiet- härliga minnen....

Semester blir det snart igen...

Tisdag

Ja idag var man duktigt som gick i skolan trots den eländiga hostan å man har sovit dåligt. Har såna madrömmar och kan inte sova om nätterna. Vaknar hela tiden för att jag tror nån skall gå in i lägenheten. en noja jag har sen det har varit någon i lägenheten, när jag har kommit hem lite onykter å glömt å låsa:) - obehagligt.

Vad de bara jag som kände det skakade i hela sängen, vaknade spik rak å trodde någon var i på sängen shit var rärligt. Men det var ett jordskalv ju:P
 
Väntar på Cizi :) hon kommer väl när som...
Imorgon är man ledig så himla skönt allstå. Blir sov morgon:)

Till erika å mysa...

Idag blir de lung kväll :) har ju druckit två dagar nu nån måtta får det vara.

De blir jag å Erika, äta god mat och kolla på Idol finalen. Känns som jag behöver detta för att bli frisk. Man är egentligen inte klok vad man utsätter sin kropp för, eller så mycket den får stå ut med.

Gå sprang vi runder i hela stan först pl sen utposten sen stängde dem på utposten tidigare än vi trodde så de blev zoobar. Vid 3 ungefär drog vi vidare till cardinal:P Tror alla har nu sett oss.

Imorgon skal vi fira yasse för hon kom in på utbildningen:) så får vi se hur det slutar:P crazy som vanligt!:)

Näää nu skall ja ränna till erika:)Jag å lilla Erika

Utkast: Ja vad ...

Ja vad skall man säga om veckans prallader?:) ha ha ja å en kompis stack ut på en vanlig dag å tog en cider eller två.
Träffade ett par jätte trevliga killar från kristianstad, ja de slutade med att vi hade efterfest, satt å drack vin å lyssnade på musik:) ha ha vi är galna på en vanlig vardag med:P men måste säga att det var mycke folk ute på utposten ändå.

Så nu har man varit på Akuten med å fått antibiotika. Å så är man förkyld har feber med. Bättre kan jag inte må=)

Då blir det inget jobbande imorgon  heller. Å inget tränade...shit kommer bli skit rastlös!:P


Nej nu skall ja äta min tropicana sen dra till yasse:) tjiiingeling så länge!!

Framtiden

Har precis varit duktigt å städat å tvättat. Nästa är ner till gymmet, köra ett riktigt gym pass...härligt:P

En lugn vecka det är riktigt skönt. Har tänkt mycket vad jag skall göra efter min utbildning. Skall varje fall inte jobba som undersköterska hela livet. Funderar på dra ner till ett riktigt varmt ställe och börja jobba. Härligt. De hade jag verkligen viljat göra. Trött på kylan å att det är mörkt hela tiden.

Det är mycket jag vill göra. Har haft tankar kring hud terapeut, men de jag brinner för är verkligen träning. Vill gå något inom de. Har snackat med dem som jobbar inom gymmet. Ingen OB, dåligt betalt. Eller så får man starta ett gym för tjocka människor, och inrikta sig diet, träning osv. Hade varit riktigt kul. Men då måste man lägga ner mycke pengar tror de aldrig kommer gå runt för en. Något skall jag göra varje fall:)

:)

trötter:)

maskerad festen

Ja igår blev vi fotade av Benjamin på en kyrkogård:P,  med proffskamera. Vi får se hur bilderna blev. Skall bli riktigt kul. Med tanke på vi var utklädda till sjuksköterska och Erika polis. Så vi blev lite sena till maskeraden. Ja de blev snapsvisor, lekar, dans. Tråkigt nog var det bara ja, Erika  å några till "kossor"  som dansade och löjligades oss på dansgolvet, de andra var skit tråkiga.

Ja, erika fick varje fall nytta av sina grejor...:P . Sen gick förstås handbojorna i sönder. Vad skulle man väntat sig? Så den ena killen ringde runder hela natten för att fixa nya till erika för han kände sig dum.


Ja det blev utgång i Ängelholm och många blickar. Folk gick fram och snacka med en, och killar blev plötsligt sjuka:P . Men en sak kan jag säga. Ängelholm var skit tråkigt och festa i. Spelade skit tråkig musik båda ställen vi var inne på. Å Bahnof som ja hatar var de knappt folk på:(...men men ja Erika och "kossan" hade skit kul ändå.

Ja sen skulle man då hem. Fick vänta två timmar på tåget eftersom utestället stängde 0300. Så erika var på hugget för att hitta en efterfest men killar tröttnade på att vänta när vi köpte korv så de stack:(. Så vi satt en kvart på stationen och frös röven av oss. Sen stack vi in i nånstans där vi fick värma oss.  Där råkade jag somna ha ha i trappen och de var någon som gick förbi mig utan jag märkte de sa Erika. Måste sätt lustigt ut :p en deckad sjuksköterska i trappen men ja sov gott. Men man vet nu hur uteliggare har de varje fall.

Hemma 07:00. Men man är varje fall glad för att vara hemma och ha tak över huvudet.
Puss kalas:)Dem tre kossorna....Elina utklädd till en tant:)

Vann för vara bäst klädd...
Fredag å sleten

Det var längesen ja bloggade nu känns som de var dags å ta sig tid till de igen!

Igår var de club akut som gällde skit kul allstå. Var där med izabella och Jasmine!:)

De kommer nog bli fler gånger man drar dit. Känns som söndag idag å de är ju ändå fredag! Göttt...:P

Imorgon är de maskerad som gäller skall bli riktigt kul då skall man vara sjuksköterska, å Erika polis. Ja får väl plåstra om medans Erika handbojar:P haha kommer bli riktigt kul alltså! Återkommer med bilder däremot!:P

Sen har man inte fått något gjort idag har legat hela dan sen hade ja Erika på besök. Blev idol och godis!

Får väl gå lägga mig snart, skall upp å jobba 6.45. Ångrar mig sjuuuuukt mycke. hade behövr fixa mitt arbete skulle påbörjat de idag! Jaja...får väl ta de på söndag sista dagen för inlämning med!  Ja ja ..

Nej nu skall ja snart nana...

Ville bara säga att ja är verkligen glad för att ja har så många underbara vänner som verkligen bryr sig om mig. Ni betyder så mycket för mig, så ni vet! ^Å ni vet vilka ja menar med:)

godnatt!

RSS 2.0