Som man bäddar får man ligga...

Av respekt nämner jag inte ditt namn. Men du vet vem du är. Du vet vad du har gjort mot mig. Du var min bästa vän sen sårar du mig djupt.  Du skulle bara låtsas som ingenting och vara som vanligt mot mig. Du har gåttt bakom ryggen på mig flera gånger, falsk och opålitlig de är var du är!!!! Vill inte se dig, vill inte vara din vän, du är inget för mig. Förlät dig första gången, de var nock nog. Men göra samma misstag två ggr, näää sådana grejor förlåter man inte!! Å du sårar inte bara mig utan flera andra! Sen att du vet vad jag har varit med om, vet hur jag har de. Å du vet att av repekt skulle jag aldrig göra så mot dig! Vi pratade om detta innan. Men tror inte du har ett samvete för de, ångrar dig tillräckligt djupt de är en anledning jag inte vill vara med dig.....

Ny vecka, skall ta tag i mig själv! Detta skall verkligen inte få ner mig, trots att de gör väldigt ont. Jag önskar jag bara kunde slå en pling till mamma och berätta allt skit jag har varit med om som hon ännu inte vet om. Men nu kan jag inte de. Vem skall ja då vända mig till som jag skall ha förtroende för? Mamma berättade för mig att liknande sak hände för henne. Att man kan inte lita på sina bästa kompisar. Hon har rätt! Saknar henne otroligt mycket! Hon är den enda ja kan lite på.....


Känner mig såååååå sårad! Pallar inte detta mera.......

Fredag

Nu bloggar man igen. Till vilken nytta egentligen? Är de så många som läser min blogg? Borde egentligen designa min blogg så den blir lite roligare. Men kan inget sådär fast jag önska jag kunde.
Idag är de fredag. Fredag, den dagen man borde ser fram emot var helg. Men denna helgen gör jag inte de. Vet inte varför...Hade bara varit så skönt å stänga av min mobil och bara ägna åt sig själv en hel helg. Kolla på eurovision, äta en massa gott och unna sig, bara vara för sig själv. Jag orkar inte med en massa folk just nu. Känns som det har varit en tung vecka. Känns som man inte har fått vila upp riktigt. Shit vad deprimerad man låter!

Jag har tänkt mycket. Kanske skulle jag åkt upp till Sthlm. Kanske händer där mera. Tänks så ångrar jag det. Tänkt så förväntar jag mig en massa nu så blir det inget i sommar...

Måste säga att jag är trött på allt festande, supande. Vill bara vara hemma å mysa, kolla en bra film:) vi får se vad som händer. Skall varje fall sticka å träna, till systemet och sen gå på after work med Erika.

Sen återser vi vad som helgen bär med sig....Får vi se hur det går för Malena, tycker låten var helt okej:)

Varför kan allt inte vara så enkelt?

Varför krångla och hålla på? Vara inte bara chansa?

Prakitken gick bra igår. Jag hoppas de fortsätter så....

Leende på läpparna

Går runt med ett leende på läpparna...visa vet varför andra inte. Allting får ta sin tid, antingen kan det gå åt helvete eller kan det bli bra. Jag hoppas däremot att det blir bra för min egna skulle. För en gång skull så förtjänar jag och ha de bra!


Så typiskt mej med jag säger en sak sen kan jag inte hålla det längre mot mig själv...aja baja säger jag bara!
Denna veckan blir det praktik. Jag är skit trött har jobbat sen i torsdags har bara imorgon en hel dag kvar. Sen blir de och praktisera på lasarettet. I helgen ville  jobbet att jag skulle jobba igen. Men ja är bara ledig i helgen sen jobbar jag hela veckan nästa igen, man orkar inte hur mycket som helst. Nån måtta får det vara.
Idag lagade jag lax till lunch. Lax är ju min favortifisk. Det var riktigt smaskigt!
 Har också typ sovit efter jobb. Har knappt sovit ute dem här dagarna.  Kanske inte så konstigt:P Känns lite förjävligt med tanke på det fina vädret...whatever egentligen. De blir ju fler dagar!
Skall försöka ta ett ryck med min träning med så fort allting har lugnat ner sig. Men jag föredra hellre och springa i pålsjöskog så, så lat har jag inte varit har gjort de när det har varit fint! Näää snart får man besök av lilla Erika sen kommer yasse med:)
tjingelingÄlvor är det vackraste som finns....

Hatar skolan

Måste säga att jag är så jävla trött på skolan....
Alla dem här uppgifterna. VIll göra dem färdigt så jag slipper och tänka på den. Har ju kommit väldigt efter med. I helgen blir det och jobba från fredag- tisdag kommer man tjäna lite slantar. Sen blir det praktiksera på lasarettet av 57. Det håller på fram till den 6 juni när jag egentligen slutar 5. Psss...att ja tänker vara där på lördagen...ha ha in my asssss....!!Blir lite arg för hur dem har satt mitt schema en helg kan man väl jobba men två...
Skönt att det är snart slut tar ju examen 5 juni sen är jag färdig. Börjar jobba då direkt efteråt. De här med Sthlm vet jag inte hur det blir. Känns som ja är med skåne tjej:) Älskar Helsingborg på somrarna, och sen har ja många bra vänner här!

Näää nu får jag banka ner lite vett å bli färdig med saker och ting!

En vanlig dag upp och ner ....:S

RSS 2.0