Jobb

Fresten ringde de från ett jobb idag. Skickat lite ansökan. Men vi får se om jag får de tror inte jag ligger högst i listan eftersom de är i Bjuv och jag har ingen körkort:(

Näää nu skall ja städa lite, de är ju fredag idag så, skulle vara skönt och få lite i ordning så man kan mysa ikväll med älsklingen min:)Madrömmar- Närmar sig Halloween

Så tråkigt. Har haft så många madrömmar nu. Allt från att jag blir jagad och dödad till konstiga saker. Fast jag har mig själv att skylla på. Kollade på ;


...igår kväll! Måste säga att den är väldigt bra. Men jag har aldrig gillat spooki filmer. Exorcisten- säger de allt?

De handlar om Samara som försöker ta över en pojkes liv. Mamma gör allt för hon skall misslyckas och försvinna från deras liv. Alla andra i närheten dör av hennes närhet när hon inte gillar de dem säger. Ja den är ganska bra men man kanske inte se den direkt när de är läggdags om man är nojig, vilket jag är!

Vågar man se i helgen fler sådana här filmer? :S

Tidigt morgon med lite sömn. Väntar på moster skall hämta mig så vi skall dra ner till arbetsförmedlingen. Blir blogga och de Voice nu på morgonen!

Näää nu skall ja alldeles strax göra mig ordning och bli hämtad...


Snart November

ÅÅååå timmarna går så himla sakta så man är trött på de! Om två timmar kommer älsklingen hem.

Som vanligt är jag lika kass på och blogga! Ja nu har jag bott med älsklingen i 4-5 månader. Hur känns det?

 Helt fucking underbart! Kan inte föreställa mig utan honom. Han är det bästa som har hänt mig! Nu får jag verkligen uppleva riktig kärlek! Har inte riktigt sagt/beskrivit vem han är för dem som inte vet.

En kille som är väldigt musikintresserad. Spelat många instrument. Han är väldigt duktig på måla, vilket ni kan  se nedanför. Kan inte beskriva mer än att han är PERFEKT, omtänksam, smart, snäll  allt jag kunde drömma om :)
Vad har hänt i mitt liv då. Jo jag jobbar inget,  har sina orsaker.. Men det går framåt för mig. Var på jobbet häromvecka och skulle bara lämna en nyckel. Fick höra att jag ser mycket piggare ut nu, RIKTIGT nice! Jag som känner att ja är en riktigt nervrak!

Mitt liv är som en berg- och dalbana. En studen kan jag må perfekt andra stunden mår jag så skit så jag vet inte var jag skall ta vägen. Den här jävla ångesten. Kan inte beskriva mer än att det känns som man skall dö. Ständigt varje morgon. Varför kan jag bara inte slita av min själ och känna mig befriad från denna plågan?

Visserligen så har allting blivit mycket bättre med tanke på vad som hände i somras. Panikångest- slutade andas, kvävdes, skakningarna. Nu har jag ångest och depression att kämpa med. Då kan man undra vad som har lett till detta?

Ja hade jag berättat hela min livs historia hade ni inte trott era öron. Jag har samlat på mig allvarliga saker som jag borde ta itu med för längesen.  Sen hände de en del i somras som fick jag mig totalt gå in i väggen. Började istället fly från verkligheten....

Tack vare min älskling har jag lyckats bli bättre. Jag har bearbetat saker. Jag har tagit tag i mig själv. Vilket är framsteg. Som de var någon som sa; Du är TUFF och STARK tjej.

Ja de är jag. Jag kämpar och ha börjat sätta foten för saker. Men allting är för min underbara bästa vän, sambo som jag har gjort detta. Vi var bara vänner från början. Men han fanns där för mig han fick mig att ta dem första stegen, som jag behövde. Nu hoppas jag bara på det bättre. Att jag bearbeta detta. Trots jobbiga dagar man bara vill rent ut sagt dööööööö...

Tack alla vänner och särskilt till dig älskling, du får mig att KÄMPA vidare!!! <3

Måste rekommendera en film jag så igår. Älskar ju som sagt fantasy filmer.Väldigt vacker film man får verkligen rysningar av den. Rekommenderad!!


RSS 2.0