Min älskade lillebror

Jag saknar han fruktansvärt mycket! Han är mitt allt.Jag hoppas en dag få se han igen, om möjligheten finns!

Jobbigt att sakna någon så mycket,och värst av allt kommer jag nog inte träffa honom på väldigt länge!:(JOHANNES <3

Bara Onsdag...trist! Vill ha FredagsMys!

Onsdag idag, jag som trodde det var torsdag...suck!

Väntar på älsklingen skall komma hem vid ett inatt. Så tråkigt behöva vänta - känns som en evighet minsann!
På tisdag börjar flytten. Alla mina möbler skall hit. Riktigt skönt å få det gjort.
Äntligen har allting böjat ordna upp sig. Har känt mig lycklig dem här två dagarna. Kanske är det för jag är klar i skolan. Min sista uppgift skickades in idag. Sen väntar jag på mitt betyg. Som vissa vet har jag börjat ordna upp på saker och ting med mitt liv. De är nog därför jag känner mig lycklig och glad inombords. De var riktigt längesen man hade den känslan och den är underbar. Men de blir en månad nu med mycket träning, matlagning och annat kul. Så får vi se om ja kan sedan ta tag i de andra.

Vill tack alla vänner som har stöttat mig igenom allting. Speciellt tack till min älskling som var min bästa vän ett halvår och nu min sambo. Han har stöttat mig till 100% även om vi knappt kände varandra i början. Jag fick till och med bo hos han tills allting bli bra för mig. Vad som hände är fortfarande ofattbart!  Han är verkligen min pärla, och allt i mitt liv. Jag har aldrig känt mig lyckligare med dig!

Å vet ni vad?

Den synska kvinnan på mitt jobb hade rätt skulle hitta den rätte i Juli/Augusti och alla beskrivning stämde. Helt otroligt. Men jag insåg inte det förrän mycket senare hur mycket han betydde för mig och att jag tyckte om honom. Jag som aldrig trodde jag skulle finna någon.

Å nu svävar jag bland moln....

 

Sommaren har gått fort...

Shit vad längesen jag skrev här, är väl dags antar ja!

Vad har hänt. Jo det har gått tre månader mellan mig å älskligen. I helgen blir det förmodligen flytt med, alla möbler skall in hit. Härligt:) Hyr ut min lägenhet nu, så det är tur det löste sig på de viset!
Allting känns sjukt underbart, å jag har verkligen träff en rätt kille i mitt liv. Nu är det bara dags att ta tag i sig själv och ordna upp sitt egna lilla liv. Har ju inte jobbat över hela sommaren men det har ju haft sina anledningar. Skolan är snart färdig så jag får mitt betyg nästa vecka. Längre fram bir väl att jag pluggar vidare funderar på plugga vidare till socionom. Men tar en sak i taget. ..
Tyvärr måste jag söka nytt jobb för att de har börjat rensa personal på jobbet över sommaren. Men har aldrig haft det problemet tidigare så!
Har bokat en ny tid för min tatuering, som skall bättras på. Tyvärr så blev det inte som jag hade tänkt mig.. Har ju ett rött kyssmärke på halsen. Som tur det fick jag tid till Evil Twins som skall vara det bästa. Så jag längtar till Januari för att få göra den bättre än den är...
Har lite funderingar kring och börja blogga mera å ändra lite min blogg men det får ta sin tid.
Just nu väntar jag på älsklingen skall komma hem och jag skall väl försöka skriva den jävla uppgiften som jag är sjukt irriterad på. Så imorgon blir det upp tidigt till skolan för sista gången! Sen är de klart!

Så måste jag säga att sommaren har gått snabbt,väldigt snabbt. Har ju varit en bra sommar och ändå en förjävlig. Men har börjat ordna upp lite för mig. Å börjat träffa lite släktingar som har varit en stöttepelare för mig eftersom familjen inte finns där längre.

Allt ordnar sig som alltid!RSS 2.0