Gör mig ordning...

Gör mig ordning och skall träffa moster om en timme!! Var sjukt längesen jag var hos henne nu.







Får inte rätt på bilderna:P




Måste bara lägga in lite bilder på Kiro som blev sjukt fina:)











Så vacker ute i skogen när alla blommor och det gröna börjar komma upp!! :)


ansiktsmasker

Satt och funderade på om man skulle upp till väla och köpa ansiktmask. Men latte mig pallar inte de idag!

Istället letade jag upp på hemmagjorda ansiktmasker. Tror faktiskt det är bättre än dem här ansiktmaskerna med massa kemikaler i. Här har ni lite tips på ansiktmasker om man inte pallar gå köpa:P





Lugnande:



  •  1 msk honung

  • 1 msk naturell yogurt
Blanda ihop ingredienserna i en skål och applicera sedan på ansiktet. Låt verka i ca 20 minuter. Funkar superbra på irriterad eller bränd hy.


Återfuktande:

  • 1 Avocado
Mosa en mogen avocado och applicera den sedan på ansiktet. Avocadon innehåller gott om fleromättat fett som är bra för torr hy. Utmärkt också för torra armbågar.

Mot acne och finnar:


  • 1 klyfta citron
  • 2 msk vinäger
  • 1 dl vatten.
Blanda ihop ingredienderna och badda sedan noga huden med detta. Fokusera på de delar där du ofta får finnar eller kvisslor.  Den här ansiktsmasken innehåller rikt med c-vitamin vilket gör att du  både ser piggare och fräshare ut. Dessutom arbetar den in i porerna och avlägsnar överflöd av fett som ofta leder till acne. Tvätta sedan av ansiktet med ljummet vatten.

Djuprengörande asiktsmask:

  • 1 avokado, 
  • ½ msk vetekli
  • 1 tsk flingsalt 
Blanda ihop och applicera på rengjord hy. Låt verka i 20 minuter och skölj sedan noga. Detta har en peelande effekt vilket gör att den avlägsnar döda hudceller och låter nu fräsch hy ta plats












Om man har förstås dem här sakerna hemma:) De blev mot acne och finnar ansiktmasken för mig:)

De kommmer MERA....:D

Ååååå så tråkigt och behöva vara hemma! Rastlös men ändå orkar man inte jobba! Känner de börjar göra ont lite överallt nu. Märkte när jag jobbade i helgen att knäna, höfterna, bena börjar svika mig!! Förstår verkligen de personer som är tjocka att de måste vara tufft!! Ja som sagt är de bara 12 veckor kvar å de skall jag väl stå ut. Får till och med min föräldrarpenning den 27 maj. Men kommer nog jobba v.18 och v.20 också sen skall ja nog inte jobba mera!! Sen är jag väl mammaledig ett helt år. Tror jag kommer faktiskt jobba ändå efter ja har fått lillen. Lite varje fall:D

Idag slutar Johnny lite tidigare så det blir kanske grilla ute i skogen -MYS:)

Med Kiro går det bra han är rumsren nu och det är riktigt skönt. Visst har de någon olycka men inget mera. Han vet att det är ut som gäller!! :D



Kiros roliga sovställningar:P







ååååå nej fota inte mig:P hahhaha jätte skitiga tassar!!




leker en massa med älsklingen!!




Ja en riktigt söting är han minsann!!



Annars skall jag väl rycka upp mig och städa röran här hemma...de är väl dags för de!! hahha älsklingen kom hem igår och tyckte de var lite rörigt, bara för att han är van vid att jag har de alltid jätte rent. De var ju bara lite disk framme:P



Nu är de, diska och dammsuga som gäller....

*SUCK*

 


Ny mobil:)

Timmarna har gått så sakta idag. Pallar inte de allstå. Längtar tills my loverboy kommer hem:)
Då blir de å handla mat och gå ut med Kiro. Funderar på äta något riktigt gott ikväll. Har ju börjat äta dåligt sen jag blev sjuk. Vet inte varför de har blivit så. Å sen vi har skaffat hund har jag varit en massa ute. Så jag tror inte jag har gått upp så mycket sen sist!

Igår var vi ju i stan och fixade lite ärenden. Jag hämtade min ny mobil Nokia 97mini


De är kul med nya grejor men de jobbiga är att lära sig allt på nytt igen. Lite annorlunda ju:) men de skall nog gå! Sen var jag å pantade en ring- som jag absolut inte behöver längre. In på evil twins, för att boka om min tatuering. Avslutade med sushi:)  Kiro var helt slut efter alla bussbyten, och efter jag oc Erica släppade runt han i hela stan. Å ALLA gick fram med och skulle klappa han. Måste säga att han är riktigt duktigt nu. Har inte hänt en olycka idag så jag hoppas vi har åstadkommit något!!

13 veckor kvar nu- inte långt tid. Jag är riktigt nervös eftersom jag kan inte fatta att det är snart dags å välkomna de lilla underverket i magen! Jag måste säga att jag är helt överlycklig och trivs med mitt liv. Har också träffat min självsfrände och mannen i mitt liv, som ställer upp för mig. Är där hela tiden för mig. Kan inte förstå vilken tur jag har!!



KIRO

Kiro- blev namnet! Vilket passar perfekt!

Varje dag är en ny utmaning med han. Han är ju en valp och ska röra, tugga, dra i allt. Men han är duktig och lugn säger många ändå. Första dygnet vi hade haft honom så lärde jag han sitta på en kvart och det kan han nu. Så han lär sig snabbt, och är riktigt smart! Jag hoppas däremot att han blir rumsren inom tre månader. Sen gör de inget om de händer olyckor ibland för de tar ju tid. Däremot håller han sig hela natten. VIlket är duktigt!!

Jag vet sist jag hade en hund- min underbara Sally och uppfostrade vi henne genom att dra ner nosen. VIlket vi inte gör med Kiro nu men detta är för 10 års sen. Så fort han sätter sig FYYYYAR ja han. Sen drar jag ner han i trappen och går ut direkt. Jag vet inte med har hört att hanar kissar lite oftare än honor. Försöker gå ut med han efter 1,5 timme. Leker han eller sover och vaknar går jag ut efter en stund. Sen gillar han bita en. Särskilt om han blir sur. Men jag ger mig inte då får han också en nafs av min hand.

Envis men lika ENVIS måste man vara. Han har fattat att det är ingen idé och köra med mig. Som ja skulle sova vidare efter Johnny hade varit ute men han så ville han in till mig igen. Sen skulle han ut igen. Då började han krafsa, bita, försökte nå handtaget (vilket han har fattat att man öpnnar med). Då var de dra honom till mig lägga han och där skulle han ligga. Spelade ingen roll om han gnällde och var sur och bits  i 10 min sen la han sig, ytterligare efter ett tag började han ingen men, han gavs sig och visste de var ingen ide längre. Nu idag så höll jag på i max 2 min. Sen la han sig. Han mindes väl från gårdagens kämpande!!


De är tufft men de kommer gå bra! Hoppas han lugnar ner sig senare bara!





Han första glass någonsin:) de var riktigt gott!!!






Kiros mamma

¨

Kiros pappa

Här händer de grejor:)

Igår var vi å köpte min drömhund - 2,5 månad ... Siberian Husky:)




¨

Nu går de allt undan! Vilket känns härligt. Har ju träffat min dröm man:) så varför inte skaffa en dröm hund:)

Ja då blir de två bebisar å ta hand om. Vilket kommer gå galant. De som har andra uppfattningar om att man inte skulle klara av de när man skall barn har fel. Kan säga att de är de bästa tiden! Då är man två som är hemma en tid...å ja kommer vara hemma i ett och ett halvt år. Vilke tär perfekt!! Då växer den upp med lillen, som kommer om mindre än tre månader. Men de blir ju fulla muggar!!!
Vi har pratat länge om en hund och jag vill ha något å gå med istället för att stå på gym. Vilket räcker väl till mig.

Hunden har inte döpts ännu. Ägaren kallade den Keegan. Så vi får se vad vi hittar för något. De är en stark och smart hund. Han kommer i vinter få dra mig å den lille, vilket kommer bli kul:) Så de kommer bli lika bra å uppfostra den rätt från början!

åååå stör mig på texten, andra gången jag råka trycka på en knapp....grrrr!!!!


Fredag-veckan har gått foooort!!

I onsdags var Erica här och grillade med mig!! Riktigt fint väder allstå!:)

Å vi lyckades ganska bra denna gången!



resultatet blev så här;



En MacDonals meny:)
Riktigt gott!


Igår var älsklingen ledig från jobbet för vi skulle på ultraljudet. Gillade inte barnmorskan dum i huvudet. Började kommentera att man skulle ändra sin livsstil och grejor. Å var världens tråkigast man fick inte se mycket av lillen. Tog totalt 10 min för hon var försenad, plus kunde hon inte den nya maskinen riktigt!  Visserligen har hon blivit lite större. Så de var svårt och se helheten. Men hon vägde 700 gram, och jag är i v.25. De var normalt och totalt kommer jag få klämma ut en 3,5 kg bebis! Vilket jag hoppas skall inte vara några problem!!:)

Sen var vi åt på Budda. Riktigt fint mat. Tyvärr var jag sugen på Indisk mat. Men de har så udda tider alltstå stänger mitt på dan å så...fattar ingenting!




Idag blir de en promenad ut sen å städa här hemma ....De är ju Fredag idag:)

Bla bla bla

Vaknade halv elva. Så skönt och sova ut! Jobbet ringde idag så de är dags för att jobba
imorgon, RÖD DAG= mycket pengar och så skall man jobba söndag med!:)

Var på elgiganten och kände de var dags att köpa mp3. Älsklingen har ju en Ipod touch. Tänkte köpa den men ville ha en liten mindre. Så de blev en Ipod Nano 8 gb. Vilket jag kände räckte. Vem laddar ner liksom 10 000 låtar på en 16 gb. Visserligen kom jag på efteråt att de inte var mycket skillnad. Så ja. Men skitsamma! Lätt å vara efterklok minsann!!

Veckorna går fort och jag är redan i vecka 24. :) Ultraljud nästa vecka! Då får jag veta om de är en flicka - säkerligen!  Märker att det börjar ta emot rygg och bena. Vilket är inte bra för nu har jag sagt jag skall jobba ytterligare 2 månader till!






Ullared- Ja handlade för ganska mycket hahhaha visserligen sa Johnny att jag inte fick handla för 7000:- och inte 6 kassar. Så jag handlade för 3500 och packade ner hårt i kassarna så de blev fyra:P hahha man får vara smart!
Blev ju mycket bebis saker och en del kläder. Måste säga att dem har rätt fina kläder där!! Tack Emelie och Carolina för en trevlig dag!

Idag blir de städning och SYSTEM OF DOWN som gäller:D as braaaa!!!


RSS 2.0