fullt show på mej:)

Fullt show på Palle:)

Städar, tvättar, lagar mat...

Tror du lillen kommer komma tidigare när ja inte kan få ro i kroppen? Jag är så rastlös. Vill egentligen jobba men nu blir det inte så. Då får jag sysselsätta mig hemma...

Idag skall ja träffa en kompis som jag har gått med på låg- mellan- stadiet och kanske hög...blir lite tveksam, hm...

Det skall bli riktigt mysigt för hon har ju en bäbä på 4 månader:)

Nej nu skall ja käka min chile con carne....Måndag

Köpte ett fint armband igår till Sandra. Eftersom hon fyllde år i helgen!!
Roliga speglar på famillia:P

Först hängde hon med på ultraljudet vilket var jättemysigt! Bäbisen vägde 2659 gram. Såg inte så mycket men lite fick jag se, å sen gör det inget för jag vet att hon kommer ut snart!!
Sen drog vi till famillia där hon fixade sina naglar och jag underkläder! Riktigt mysig dag, som alltid...! På torsdag har vi planerat in för grillning.

Blir sugen på å gå ut och bada och sola vilket är nog alldeles för varmt för min del. Kommer bara tuppa av så jag vågar inte. Har ju varit konstigt yr och svimmat när jag har vridit mig antingen i sängen eller soffan. Precis som ja skall tuppa av.

Idag blir de städning. Fixa en massa ärenden. Å öva med Kiro -måste vara duktiga på valpkursen ...annars blir det skäll på torsdag!! Måste också fixa skjuts dit. Kan inte gå 3 km själv från busshållplatsen! Jajaj de kanske ordnar sig...


shooooohoooo i sommarvärmen!!

 

v.37Nu väger bebisen kring 2,8 kg och är cirka 50 cm lång. Bebisens huvud ligger nu förmodligen nere i ditt bäcken och skyddas av den omgivande benstrukturen. Detta ger benen och underkroppen mer plats att växa.

Många bebisar har nu huvudet fullt av hår som är ungefär 2,5 cm långt. Men det behöver inte ha samma färg som ditt – mörkhåriga par kan bli överraskade av nyfödda bebisar mer blont eller rött hår och ljushåriga föräldrar kan få bebisar med mörkt hår. Och så finns det förstås bebisar som inte har något hår alls.

A propos hår, så har nu det mesta av den duniga kroppsbehåring som kallas lanugo och som din bebis haft sedan 26 veckor försvunnit, liksom det mesta av fosterfettet (vernix caseosa). Bebisen sväljer detta, liksom andra avsöndringar, och lagrar dem i tarmarna. Detta kommer att bli bebisens första bajs, som kallas barnbeck (eller mekonium).


MidsommarFör mig vi tog fler bilder...men det verkar inte så!! En mysig midsommarafton med trevlig folk och grillning:)

24 år idag:D

Fyller år idag kan inte fatta att jag blir 24 år, tiden bara flyger iväg!
Igår var jag å Emelie och handlade på citygross. Fick handlat för ett tag framöver. Köpte lite söta baby kläder, som jag kommer lägga ut sen:) Tack för allting gumman, det var verkligen mysig dag.
Först blev de panta för 250 kr...hahha så mycket pant allstå ja hade. Sen in på citygross, där JAG storhandlade, en runda bland affärerna. Kommer hem helt slutkörda efter typ 3 timmar. In på IKEA där Emelie köpte diverse till Melody. Bra å ha en moster ibland:) Sen in till väla in i djurbutiken. Kommer hem, suckandes å stönades. En timme senare valpkursen!

Det gick bra med Kiro. Han var dock mycket större än dem andra. Tycker de tär fånigt att vissa går med sina valpar när de är 9 veckor. De är som att lära en baby saker. Egentligen stod de med från 4-6 månader att det gällde. Tycker åså att de är lite sent man skulle börjat i 3 månaden de är mer lagom. Kändes lite som Krio var för stor för detta, han kan ju alla bas grejor. Men det var jätte kul och det var bra saker vi fick lära dem som man kanske inte tänkte på. Så de blir å öva veckan ut...
Han var väldigt lekig när vi kom dit och ville inte vara stilla. Var rädd då att ägarna trodde något annat eftersom han skällde när vi skulle sitta stilla och ville springa och leka bland massa hundar.Så jag tänkte att nu är det kört. Kommer inte våga fråga någon om skjuts. De ligger liksom 3 km in från busshållplatsen, vilket är långt för mig när jag är höggravid.  Men det var skönt vid slutet att han slappnade av och blev trött av övningarna. Han fattade ens inte att vi hade tagit av kopplen när vi skulle hahah då sprang alla andra runt och han låg och åt gräs:P men sen fattade han efter ett par minuter. Det var underbart och se att han var lugn och snäll mot de små valparna som var inte mer än 9 veckor och var livrädda...men han slickade och luktade försiktigt. Tänkte mer hur han behandlar våra katterna ibland. ...men de är kanske lite skillnade!

Idag blir de grillning hos Tabita. Mysigt skall de bli:)


Lång dag

Min kisse är hemma:) Så skönt...suck!! :DIdag blir det storhandla med emelie lindqvist på citygross. Sen är det famillia som gäller efteråt:)

Dagen avslutas med att Kiro skall gå på valpkurs. Måste gå med han längre runder för att hans skall hålla sig lugn. Tack gumman, att du följer med mig ut. Annars vet jag inte vad jag hade gjort...

Emelie skall få ett försenad födelsepaket av mig idagUndrar vad de kan vara???:P

Nu är jag klart...
v.36Nu kan jag ställa massa saker på magen:)


Fick blommor av syrran för jag har min namnsdag och fyller år på fredag:) Undrar dock vad jag får av älsklingen...

Melody

Läste Angelica blogg, en tjej jag har gått i samma klass på gymnasiet http://angelicaslivo.blogg.se/.
Blev rörd över vad hon skrev om den lilla som skall komma strax efter mig, om det inte blir samtidigt:)Den allra första bilden i v.17v. 27


Namnet är bestämt. Vi var sugna på Nova först och sen pratade vi om Annabel. Men nu har vi fastlagit namnet.

MELODY -NOVA, ANNABEL (beräknat datum 25 juli)

Melody

Placering på namntoppen 2009: Inte i topp 100
Antal kvinnor med namnet i Sverige: 284
Antal män med namnet i Sverige: 2

Namnet Melody kommer från det engelska ordet melody som på svenska betyder melodi. Ordet melody kommer ursprungligen från grekiskans melos "song" kombinerat med aeido "att sjunga".

___________________________________


Vi tyckte båda att det passade bra med tanke på älsklingen älskar musik och har hållt på mycket med musik i sina dagar. Sen är det trots allt ett väldigt vackert namn:D

Nu är det bara 4 veckor kvar och jag är jättenervös för vad som kommer komma:) en liten söt flikka. Känner henne varje dag nu. Gillar och sparka mig på revbena. Jag hoppas jag kan ge min lilla Melody en barndom som både vi inte har haft. Jag hoppas ja kommer att kunna bli en bra mamma. Inte för jag påstår min mamma inte har varit bra, men hon har inte kunnat finnas där alltid för mig. Jag flyttade runt till olika släktingar, jag bodde nere i Polen medans mamma bodde här i Sverige en tid och på grund av att det blev som de blev som hände det vissa saker.

Mitt liv var inte alls som jag hade tänkt mig tills jag träffade en underbar man, min sambo. Han gör allt för mig. Har alltid funnits för mig där oavsett ur jag har mått så har han alltid ställt upp. Jag kan helt enkelt inte få det bättre än med han. Han är både vacker på utsidan som på insidan. Har helt enkelt hittat mannen i mitt liv, vilket jag aldrig trodde att ja skulle. Jag trodde heller inte att jag skulle hitta någon eller skaffa mig barn.

Jag har gjort misstag i mitt liv, jag har förändras...

____________________________________

Å fresten så är det min namnsdag idag :)

Populäritet idag: Minskar
Placering på namntoppen 2009: Inte i topp 100
Antal kvinnor med namnet i Sverige: 7610
Antal män med namnet i Sverige: 0

Kvinnonamnet Paulina är en en feminin variant av Paulinus som är envariant av Paulus. Betydelsen är den lilla. Se även Paula. Namnet har använts i Sverige sedan 1700-talet. En variant av namnet är Pauline.Paulina klättrade uppåt på listorna under slutet av 1900-talet, men är nupå väg neråt igen.31 december 2005 fanns det totalt 7 396 personer i Sverige med namnet Paulinavarav 2 506 med det som tilltalsnamn.År 2003 fick 159 flickor namnet, varav 41 fick det som tilltalsnamn.Namnsdag: 22 juni.

_____________________________________

KOM HEM

Älsklingens semester är slut. Tre veckor har gått riktigt fort. Nu skall man bara vänta i 4 veckor på lillen skall titta ut:) Jag är så nervös. Nu när man är själv.

Min lilla kisse är försvunnen för fjärde dagen. Usch blir så ledsen hon var mitt allt ju. Sa till Johnny att är hon försvunnen vill jag ersätta henne med liknade katt. Men de blir ju inte samma sak. Åååå om hon är påkörd varför hör ingen av sig. Om någon har henne hemma varför släpper de inte ut henne? Hon kan ju inte bara försvinna..

Igår satte jag upp ytterligare lappar. Ett par ungar kom in igår och trodde de var hon men de finns i grannskapet en liknade katt. Bara att den är lite mer gråspräcklig och har små runda ögon så det är svårt att de skillnad på dem...

KOM HEM.....MIn kisse är borta

Min kisse har varit borta 3 nätter nu ...

Har satt upp lapparBlir så arg fick veta att en utländsk familj här intill släpper in henne ibland. Skall ta en snack med dem....Grrrrr!!! Skulle aldrig själv släppa in en katt eftersom man vet hur orolig ägaren blir, vad är de för trams liksom!!

Ont i magen om dagarna nu. Tror faktiskt den lille kommer komma tidigare än beräknat med tanke på allt omkring. Får ångest och på nätterna bara snurrar tankarna kring förlossning, syrran, Minella.

Min magont har med ångest och göra. De är det som problemet har legat i flera år för mig. Innan syrran flyttade in var min mage bra. Den har ju varit bra nu i ett halvår men nu börjas de igen...suck!!

V et inte hur jag skall ja göra. Hennes fucking släkt vill ingen hjälpa henne. Ingen har möjlighet och ingen har pengar. Speciellt hennes pappa, som är inte min far då.

Hennes farmor sa till mig "men de är ju bra hon bor här då kan hon hjälpa till och städa å så" hahahah då kunde hon  tagit henne själv. De går inte vi skall ha en familj och jag får inte mycket föräldrarpenning och vi har absolut inte tid eller råd. Å som unga vill man ha ett privatliv med och inte ha någon som man måste anpassa sig till...

Nästa vecka är det fullt upp igen. Skall till BM,PS och läkaren....


Min nya blogg

Som ni ser har jag fått hjälp av en snälla http://snuttefis.blogg.se/ thuresa:) Tack för hjälpen!!!

Skall se om jag kan ändra bakgrundsfärgen och se vilken jag trivs med! Gillar lila men de är nog lite för skarp för min smak!

Idag blev det hamburgare och goda pommes älsklingen fixade:) Sen fixade syrran lite godis till ikväll.Gammal bild på mig och syrran

Har fixat lite filmer så vi får se om det blir Robin Hood, Wolfman eller Beloved med Oprah.

Imorgon blir det kanske en runda på Hampan, sitta i solen (om det blir något) och gotta sig. Blir åså och köpa ett nytt halsband till Kiro. Kan behövas han börjar bli stark nu så det går inte ha de halsbandet vi har.

Måste säga att det är oehört kul att husky ägare kommenterar och kikar min blogg.

Nästa vecka blir det valpkursen med mannen, egentligen hade han inte behövt men det är alltid bra och gå.


städning+ filmkväll

Varit orolig idag för jag inte har känt av den lilla. Men nu på kvällen så fick hon hicka:) suckade ut...

Man vet ju aldrig om det skulle hända något trots de är så sent. Ikväll så åt vi lax, färskpotatis och till de lite dillsås. Idag har jag verkligen haft ork. Har städat så mycket jag har kunnat. Inte sovit eftermiddag. Vilket är skönt att jagt har haft lite ork.

Sitter kollar på en film just nu som vi har sett men inte syrran
En sann berättelse. Rekommenderar den starkt för dem som inte har sett den.
 
Ingen som fresten vet rum/lägenhet som någon vill hyra ut?

Känner det blir mycket med allt just nu så jag måste fixa syrran något! :S

Kiro och älsklingen har varit på långpromenad. Tyvärr har jag inte lika mycket ork och följa med ut. Så jag tog en rejäl städning härhemma...


Onsdag

Nu har man köpt vitaminer och extra järn. Egentligen så skulle jag inte slarvat med vitaminerna. Nu får jag betala för det. Var hos BM och mitt blodvärde var lågt så det kan vara att jag har järnbrist. Sover mycket på dagarna. Både för ja har ont och för att jag är dödstrött. Idag orkade jag ens inte ta mig till Sandra. Tur jag har älsklingen som tar hand om vovven vår:)

Imorgon blir det in till stan, har fått remiss till Villa Maria. Så vi får se hur det går. Tänkte mer gå dit för min bakgrund eftersom jag inte har mått så bra tidigare. Är så rädd att komma in en svacka efter förlossningen. Vilket jag hoppas inte. Sen skall jag till försäkringskassan på möte angående föräldrarpenningen. Fullt upp hoppas jag har mer krafter än jag har haft idag...Hittat en fågelunge
Kunde inte lämna den....ååå måste ha trillat från boet när de har blåst...

v. 35Imorgon börjar en ny vecka, vecka 35.

Nu väger bebisen nästan 2,5 kg och är ungefär 45 cm lång. Du kanske kan se en armbåge, fot eller ett huvud sticka ut på magen, när den rör och sträcker på sig. Eftersom livmoderns väggar och din mage sträcks alltmer och blir tunnare, kommer mer ljus in och bebisen kommer att utveckla tydligare dygnsrytm.

_________________________________


Blev tillfrågad och jobba men känner att ja inte orkar nu. För två veckor sen gick de men nu börjar det kännas överallt, bena värker, underlivet värker. Jag hoppas verkligen dem här 5 veckorna går fort.

Börjar känna mig väldigt trött. Så fort jag har diskat eller dammsugit lite är jag helt slut och vill sova efteråt. Kan gå upp vid elva på morgonen men sen vilja sova ett par timmar igen på eftermiddagen. Är väldigt ledsen om dagarna med, men de tillhör väl graviditeten. 

´Börjar ha tankar kring förlossningen. Tankar om hur det kommer gå, hur det kommer och kännas, om komplikationer.
Har hört både hemska historier från folk om hur moderkakan fastnat, det var de värsta de har varit med dem men också en väldigt skön och härlig upplevelse.


Vi får väl se hur jag kommer å uppleva förlossningen. Det kommer nog gå kanon:) TÄNK BARA POSITIVA TANKAR. Vilket fall som helst kommer vi få en underbar dotter som vi kommer älska överallt annat, och ge en bättre barndom än man själv har fått.


Bilder

Tog lite bilder innan hon stack.

Visst är hon fin i den kläningen? Vem köpte den tro?:P

Champange+ glas check!
Väskan check!
Pengar check!

NU drar hon iväg...


vilket skitväder...

Syrran tar studenten idag!!

Utsläpp vid 14.00

Klippan NEXT!!Studenten imorgon

Ringde Garnito. Visades sig att företaget inte har antagligen redovisat det. Hur kan man då skicka en till inkasso utan att kolla upp de först???

Gahhhh...

Imorgon är det varje fall studenten syrran tar. Hon drar ut sen till Le cardinal. Hade varit kul och följa med men palla fyllehundar...!!


Orkar med något idag. Känner mig så irriterad idag på allt...! Orkar knappt med mig själv...


Garnito FUCK IT!

Så förbannad idag. Garnito hade skickat mig till inkasso trots jag har ringt in och sagt samma dag att jag hade betalt. Så istället för att ringa å då fråga mig om jag verkligen ha betalt de skickade de mig till inkasso, vilket de skall dra tillbaka. Så jag skrev ut pappret från swedbank att jag hade betalt+plus kopierade pappret som JAG hade fått av dem där de stod var jag skulle betala in. LUST och sätta ut ett STOR stämpel med ett finger på alla papperna tillbaka. De är väl dem som har då gjort fel. Om de nu var att jag inte skulle betala in till företaget utan då borde de inte skriva Bg- nummer till företaget isf. Jag är så TRÖTT på dem. Bara en massa strul..

Ja nu håller man på och fixar jobb till syrran. Tyvärr så funkar det itne hemma. Så hon flyttar tillfälligt in till mig. Inte alls tänkt så. Jag har egentligen inte möjligheten att hjälpa henne. Nu när jag å Johnny håller på och bilda familj så blir det svårt. Så vi jagar jobb för fullt. Ett rum är redan fixat nu, slipper man tänka på de.

Mina tankar snurrar verkligen åt alla håll och hörner. Jag har ångest på dagarna för det känns som mycket med allt. Tycker det är dåligt av familjen å inte ta sitt ansvar när de visste att det skulle bli så. Men det vet vi anledningen för. Jag har inget emot ha syrran här. Men det blir mycket med. Å det rör sig väl om ekonomin med när vi skall ha en liten plutt.


Jajaj de löser sig med tiden alltihopa får vi hoppas...Blir varje fall studenten för henne på fredag. Hon fick en fin kläning. köpt champange och lite cider. Sen inträdet på Le Cardinal. tyvärr orkar jag inte följa med. Jag är ju som sagt högravid och det blir för mycket. ..
Men hoppas hon skall ha askul:D

Måndag

Jaha då har man varit hos BM idag. Har tydligtvis gått ner i vikt. Väger 10 kg precis. Jaja så länge magen växer så, å det gör den:) Fick veta att det rytmiska klicken i magen var lillens hicka. hahah stackaren har hicka jämt...

Ny vecka. Imorgon blir det en sista föräldrarutbildning. Sen är det slut på de tre föräldrarutbildningar.

I veckan tar syrran studenten så det blir väl å kolla på henne, vilket känns väldigt tråkigt med tanke å situationen med mina föräldrar vet jag inte om jag dyker upp vid utsläppet. Så trött på de där. Att det skall vara så.

Sen blir det malmö i veckan. Pistolskytte för min älskling! Han fick i present av mig i julklapp. Först fick han ju pröva på  flygsimulator i present av mig men eftersom vi inte kommer åka upp till Sthlm fick vi byta den. Blir de Malmö istället...
:D

Några som älskar barnvagnen?


Nej de blir inget mer med de...hahah men de är himla söta:)Inhandlat barnvagn

Jaha då skrev man ett lååångt inlägg sist som bara försvann!:S

Kul att vissa läser min blogg ändå:) då kanske inte man skall radera den ändå!!

Idag har de blivit grillning. Så gott ...färska biffar, färsk potatis och gräddfil+sallad förstås:) har lite besök så det var extra trevligt!! :D

I veckan tog vi hem barnvagnen vilket kändes väldigt lustigt, när de inte känns verkligt. Fick hem lite andra saker med så nu är det bara invänta på de såklart viktigaste:D       - 6 veckor kvar!!!
Var iväg i småland, vilket var mysigt och få komma iväg. Träffa Johnny släktingar och familj. Sen fick jag en guidning genom Vetlanda och Nässjö, vilket är hans hemtrakter.

Annars har de nog inte hänt så jätte mycket. Var nere i gröningen igår. Som man trodde fick man inte gå ifred utan att Kiro tog ALL uppmärksamhet!!! Men klart vi har världens finaste pojke:)


Fick fresten en video på Kiros pappa...så himla fin:)

http://www.youtube.com/watch?v=YnKITu3dxacNej nu skall det mysas i soffan:P hoppas de finns plats för mig med...


RSS 2.0