...

Nu har man lagt ut lilla Nomy på blocket. Trodde inte de skulle gå så fort så men tydligtvis så är några intresserade av henne! Kommer kännas lite tungt och lämna bort henne.Idag har det varit folk som har fixat balkongfönstret. Skönt. Blev bara lite sur på killen som kom. Han frågade om han fick gå in med skorna. Allstå vad tror folk? Ja sa ju förstås ja. Dumt nog. Han skitade ner mattan här...å de jag har städat. De är dessutom blöt ute!!! Så trött på folk!! Respektlöst att man ens frågar en sådan sak!!

Baby girl blocks bordsduk
Baby-showern är planerad. Kommer vara den 29 maj. De som blir bjudna kommer får inbjudningskort.

Var hos BM idag. Fick både höra på hjärtljud och vägde mig. Hahhahah får lite panik på min vikt allstå. Men vägde inte så mycket. Normalt är väl 10-15 kg och gå upp. Jag har gått upp 9 kg.  Å de är 3 månader kvar!! Så jag får passa mig!! :D

Ultraljud nästa vecka!!! Så kul:)


Godmooooorrrgggooonnn!!!

Uppe tidigt idag, hade svårt att sova! :S *suck*

Men skall vara glad att ja har fått sova ordentligt nu ett par dagar de är liksom inte mig! Kanske är det den nya dubbelsängen som gör underverk! :)

Igår var jag hos Belinda och fick se hennes två underbara barn. Å den lilla var så söt så jag skulle kunna ta hem han. Så liten. kan inte fatta att snart har jag en sådan i famnen!:D


Sen fick jag fixat mitt hår. Usch tar verkligen tid och vänja sig. Har ju varit svarthårig ett par år nu. Men nu är jagl lite mer koppar/rödbrun-aktigt. Vilket är skönt med ljust är att man slipper färga utväxten så ofta. Syns j inte lika tydligt.

Blev så jäkla sugen på å åka till semester. Alla resor iväg nu. Så fuskigt. Pallar liksom inte. Jag kan ju inte åka i Juni heller ifall lillen får för sig att komma ut. Man vet ju aldrig med sjukvården utomlands, det kanske blir ett skräckscenarier istället. Vore synd nu min första förlossning, kanske man inte vill ha fler. Hahhah som ja skall stoppa upp lustgasen i ansiktet, och få smärtstillande. Vill inte alls känna av någon smärta, vilket jag kommer göra ändå. Två av mina kompisar berättade att de har redan problem i graviditeten. Vilket jag är glad att jag inte har. Den ena hade problem redan efter 3 månader problem med att sova på grund av magen, den var i vägen. Vilket jag kan göra än, allstå sova på den. Min andra hade tidigt foglossning redan i v. 17. I vecka 23-24 kunde hon inte röra sig utanför dörren. Jag kan känna av att jag har ont i bland, väldigt ont, men de har bara hänt några gånger. Så jag hoppas inte de blir värre. Å de är skönt vill ju jobba fram till Maj:)Imorgon blir de ULLARED, med emelie:D har inte varit där år och dar. Vilket skall vara riktigt kul:) Blir upphämtad sju på morgonen!


Vårkänslor- underbart!!

Imorgon kommer älsklingens föräldrar hit. Först blir det en tur till IKEA när han har slutat. Å inreda vårt extra sovrum som skall bli barnkammare:) wieee hiieeee

Har ju inte skrivit på ett tag nu. Men fick tre buketter vackra roser av älsklingen! :D

Vår bra- iga kamera som tar dem här bilderna!! Super nöjd me den!Vi var också nere i hamnen förra veckan och njöt av de vackra vädret. Får verkligen vårkänslor nu!  Fick syn på en sten som liknar ett hjärta, som vi fotade:) 
Imorgon blir de 9+ i hela landet, skall verkligen njuta av vädret. Blir å träffa Erika, IKEA, sen kommer hans päron!

Denna veckan har annars varit lugn och skön! Har ägnat åt att träffa min underbara Sandra. Sen träffade jag Tabita som jag inte har träffat på väldigt länge. Så mysigt hade vi de. Jag hoppas vi skall ses snart igen:)

Redan i v. 22 :) känner av henne mer och mer och de är helt underbar känsla. Tror man inte förstå de förrän man är gravid!! Längtar - har ju 3 månader och 1,5 vecka kvar:) inte alls långt tid kvar....Jobb, jobb, jobb

Så förbaskat trött! Kan inte förstå att de är två månader till jag kan jobba sen är de Juni och Julli kvar:)

Jobbar, jobbar, jobbar! Stressar och är alldeles för orolig av mig. Från att vara sjukskriven till att jobba ihjäl sig. Men tyvärr vågar man inte ta upp detta med sin arbetsledare...då kanske man inte få ha kvar sitt jobb! Jag har just nu tre olika jobb. De är i för sig bara två månader till  ja skall stå ut. Sen skall ja vila. Läste tyvärr att i en studie bland forskare har det visas att stressar man och är orolig får man väldigt stressigt och kinkigt barn , som är svårare att lugna ner....!! Får väl börja på yoga så jag kan varva ner...!!

Nu har de gått 19+4 dagar. Inte klokt! Hahhaha ....


Börjat känna lillen sparka och röra sig därinne!:)Lite fakta

Din bebis är denna veckan 13-15 cm och väger ungefär 200 gram. Vid förlossningen väger den vanligtvis 15 gånger mer, så den kommer lägga en hel del på hullet framöver.

En av de mest fascinerande sakerna med fostrets utveckling är hjärnan. Hjärnan är ett av de första organen som bildas de första veckorna och dess abnorma storlek i förhållade till resten av kroppen under den första delen av utvecklingen visar dess stora betydelse. I vecka 19 har muskler i hela kroppen kopplats ihop med hjärnan via nervtrådar och kan därmed kontrolleras medvetet av bebisen!

Öronen står ut från huvudet, och i munnen börjar de första groddarna till barnets permanenta tänder dyka upp. Armar och ben har nu korrekt relativ storlek i förhållande till kroppen och fötterna är hela 2,5 cm långa!

Du

Många kvinnor kan känna livmodern 2-3 cm under navlen och om du ser din profil i speglen kan du verkligen se hur din kropp har förändrats. Det är inte ovanligt att vid det här laget ha gått upp 5-6 kg. Av detta svarar beisen för c:a 200 gram, moderkakan 170 gram och fostervattnet ungefär 310 gram.

Vidare har dina bröst ökat i vikt med 170 gram vardera och livmodern med ytterligare 300 gram!

Det är viktigt att komma ihåg att viktökningen skiljer sig mellan olika kvinnor och det finns ingen anledning till panik om du gått upp lite mer eller mindre än genomsnittet.

Viktökningen kommer förmodligen att påverka din hållning och din sömn.Väldigt vacker bild:) där fostret är lite mindre än mitt:)


Mina två älsklingar:)Min lilla älskling:)Min lilla flikka:)
RSS 2.0