Vilka läser min blogg?

Är de ens några som läser min blogg? Är aldrig någon som kommenterar den:S

Måste säga att ja älskar denna bilden....min sambo så tog den och fixa till stenen i rött:)

.....

SMÅLAND NEXT:P

så skönt....

Städar städar å städar....

Grannen skall ta hand om våra katter medans vi är borta så man vill ju ha de städat och fint isf.

Så skööööönnnttt å dra härifrån....shooohhhooooo...

Hoppas de uppför sig:P

Tisdag, Onsdag...

Idag har jag träffat en gammal gymnasiekompis Angelica:) Riktigt kul och vi var helt slut efter en runda på IKEA och VÄLA. Blev att vi gnällde över att de tryckte, vi hade ont överallt osv.. VIlket var skönt för nu kunde man gå hem och lägga sig i soffan med gott samvete:)  De roliga är att hon föder fyra dagar efter mig så då kanske vi hamnar samtidigt på förlossningsavdelningen!  USCH tanken bara förlossning! :S


Igår var jag en runda med Sandra i stan åt lite sushi. Gick en runda i maria kyrkan och kollade. Väldigt vacker kyrka. Kommer verkligen döpa lillen sen där. Tände ett ljus för min älskade gammel mormor.
Avslutades med H&M och Gina, sen var de rätt hem med sushi till älsklingen! :D

Sandra försöker se duktig och helig ut! :PNu är man varje fall ganska trött och skall softa i soffan efter allt gående...

Mysigt i helgen
I Lördags blev det fint framåt kvällen så jag å älsklingen planerade ut till Råå. Istället för att de blev ner mot havet så blev de en runda ner för att se hans gamla hem. De blev en riktigt mysigt dag med 4 timmars promenad och pizza som belöning. kan ju säga att Kiro har aldrig sovit så länge på morgonen som han gjorde denna. Vaknade inte förrän halv elva och då vaknade vi. Å han brukar vakna vid sju. Så alla tre var trötta efter denna dagen.


Dagen slutade med att det blev molningt...
åååå Kiro deckade i taxin!:)


Vad skall man göra på semestern?

Älsklingen har semester snart. Skulle vilja göra något kul då!! Har någon NÅGOT förslag?

Jag kan inte åka till Liseberg för jag är gravid...
Kan inte gå på någon konsert (fast jag vill)
Kan inte åka utomlands:S
Men de måste finnas roliga saker å göra...

9 JÄVLA veckor kvar, 9 HLEGER kvar....hahaha börjar räkna ner :P

Har börjat få ont i vaderna när jag sträcker mig på morgonen....kramapr/låser sig...!! Bara för att det börjar bli tungt för min stackars kropp. Å ändå är inte 11 kg i v. 31 mycket. Barnmorskan sa att jag nog kommer väga 15 kg.

Kommer nog sakna min mage ändå. Kommer kännas konstigt att inte ha någon mage kvar sen. Men å få vara gravid är en av de fantastiska jag har varit med om eller är med om!! :)


v.17v.31Lite skillnad:P


Tyvärr har jag fått på min fina mage bristningar som komemr försvinna förhoppningvis sen!! Det är till och med jobbigt att lägga ut men samtidigt så är detta ett faktum, man får räkna med sådant när man är gravid. Ja har ju smörjt in hela tiden, kan säga att jag tror inte det hjälper ens. Samtidigt så är det inte konstigt man får brstningar när huden tyds ut så...

Jajaj de försvinner sen med solarium ...:P

Tog bilden igår så den är färsk!!


Trååååååkigt

Vilken tråkig dag idag....PALLA!!! Har ångest för att vara hemma själv och för att älsklingen är iväg:S...

Jaha de blir å underhålla sig själv då!!

SUCK....

Två högravida som gör Väla osäker!!!

I helgen har vi varit duktiga och lagat lite mat. Var sugen på köttfärslimpa så älsklingen som vanligt gjorde lite mat till oss. Han är så himla duktig på göra god mat:) Gjorde med en alldeles egen sås. SUPERGOD:)Idag har jag träffat Cizi :) de var sjukt längesen nu. Hon föder ju om två veckor så de är ju inte långt kvar. Förmodligen så händer något i helgen. Så jag hoppas att hon är riktigt utmattad nu:P
Så två gravida gjorde Väla osäker idag:)

Måste säga att de var riktigt kul och träffa henne idag. Hade inte ens en tanke på att vi båda skulle sitta på väla högravida. Sist vi sågs var när jag bodde på tågaborg och var singel.Å hon började träffa en ny då.  Så vi båda har kommit långt i våran liv, och känner att detta är bara början!!Köpte lite stuff och kläder eftersom jag skall stå ut i denna värmen...suck..Kräm till lilla magen...En t-shirt från Gina


två fina blusar!!

och ben till snutten!!


Annars har de varit en underbar dag! Nu skall ja alldeles strax gå upp å handla lite mat till ikväll:)

Dödstrött

Har varit extrem trött idag. Har ju haft en lugn helg, så jag borde inte vara de. Men samtidigt har man vaknat ganska tidigt på morgnarna.

Emelie har varit på besök med sin syrra. Har blivit filmad för hennes projekt, så jag fick prata lite om Jehovas Vittnen och varför jag valde att gå ur. Sen var det på väla för oss. Hittade en blus jag skall ha den 29 maj då vi åker upp till Småland och hälsar på hans familj. Skall nämligen på släkträff. Är riktigt skönt med lite semester med tanke på att han semesterdagar  börjar, då har vi möjligheten att umgås en massa:)

Jag vet inte om folk vet de men det har stått i tidningar om våldtäkt ute i Ödåkraskogen. De var förra fredagen de hände. Tur inte jag skulle ut då. Tänkte dra ut dit medans Johnny lagade mat. Sicken tur jag inte gjorde de. Jag hade aldrig blivit mig själv igen. Fick höra att min kompis var vittne. De hade varit knivar inblandade. Jag kan inte fatta att man inte skall få röra sig utan att vara rädd för att gå ut. Å detta hände ändå klockan 17-18. Grejen är att den här killen/mannen är fortfarande lös. Så man är försiktigt. Förhoppningvis har de fått hans fingeravtryck på mobilen så kanske om ett par veckor så hittar man han. Fattar inte att man ens inte skall kunna röra sig. Den här kvinnan som blev utsatt hade till och med två hundar med sig. Känner inte henne, men vet bara att hon är min sambos kompis mamma. Man måste bli helt förstörd efter de....USCH...

Så kvällar skall man inte som tjej gå ut själv, och inte ens på dagen kan man känna sig trygg....Magsjuk

Magsjuk- så tråkigt.

Så rastlös. Blir mest spring på toan stup i kvarten. Känns som man inte gör någon nytta alls:S suck...


Valpkurs bokat å klart!!

Valpkursen är bokad:) http://www.vi2hundcenter.se/default.asp?sida=main

Börjar den 24/6 och sträcker sig ända fram till den 29/7...så ja hoppas lillen håller tiden den skall :) så jag får träna upp han lite nu innan!! :)

Blir nog den sista dagen på jobbet. Hoppas verkligen inte jag har imorgon med. Nu har jag jobbat 10 dagar i rad så. Å jag är inte bra heller. Men har haft en duktig pojk med mig på jobb. Måste lära Kiro tidigt och jobba ju:)

Har börjat göra fint i barnkammaren men är inte riktigt färdiga. Måste köpa lite lampor och grejor för att det skall se lite mer barnvänligare ut.


skylten jag skall sätta upp ovanför barnsängen!Lite motiv jag har satt på väggen! Skall inreda med älvor och sådant:)Ser förjävlig ut på bilden men tyckte den var så fin så jag var tvungen och lägga upp på min underbara älskling och mig. Jag älskar han så oerhört mycket att han får stå ut med mig livet ut <3  Du är mitt allt älskling, min självsfrände, min bästa vän!! Älskar dig mer än något annat på denna jord!! <3


Lång dag

Hatar MÅNDAGAR. För jag vet att älsklingen drar till jobb. Å jag börjar jobba själv. Har bara 5 dagar till och jobba sen är ja ledig. Kommer ändå vara pisstråkigt utan han på dagarna, fast jag har Kiro. Tror jag tar ut min föräldrarpenning i slutet av maj. Tänkte börja jobba v.22 men eftersom älsklingen skall ha semester så blir det att jag inte jobbar.
Som tur det får jag ta med Kiro på jobbet. Å de känns kanon eftersom jag behöver ananrs någon som passar han. VIlket tur att jag har en brukare som är hundälskare:)


Kiro på bussen
Idag har jag varit hos veterinären och Kiro har fått sin sista spruta, allstå 12 veckors sprutan. Blev lite piss sur för här stressade man iväg från jobb och sen hämta hans papper och vet. Sen var de 40 minuter sena. De var visst fler än jag som fick vänta. De på Din Veterinär är duktiga och trevliga men när det gäller och hålla tiden är de inte så bra på de!!


Måste säga att han har fått sjukt fin täckning och blivit så fin:)
Har börjat träffa lite andra hundar. Kiros favoritvän - Snö:) och hans vän:)

och Kingston - som han inte har riktigt blivit vän med!!


Annars har de inte hänt så mycket. Har varit på Ultra Ljud fick se lillen:) Såg ut som den hade världens största näsa men de var visst kinden som var ivägen!! Man ser inte så jätte bra men någerlunda!:)

Nu är jag i v.30 och det är 10 veckor kvar!!:)

Fick lura till älsklingen så jag fick en bild:P han hatar bilder:P så där har vi mina två älsklingar!:)


RSS 2.0