Paulina fyller 23 :D

Idag blir jag 23 år:D




24/6-09

Solen skiner- skulle vara 25 grader idag. RIktigt härligt!!!

De dåliga är att ja börjar mitt schema idag. Skall jobba kväll så jag missar de fina vädret.
Men jobbar imorgon bitti med. Sen är ja ledig HELA helgen:D

Imorgon blir jag ett år äldre, hur känns de? Inget särskilt måste ja säga. Ja som inte har firat födelsedagar innan lägger inte stor vikt på det heller. Därför det enda jag önskar är att mina vänner dyker upp på lördag:)



Midsommar har varit kanon träffade en del gamla vänner från Kristianstad. Crazy night:D mer behöver ja inte säga...

Stress stress stress

Idag är de torsdag. En ledig dag med massa å göra ändå. Å ändå  känner ja mig så stressad hela tiden. Ja skulle varit i skolan men ja behövde en dags vila verkligen. Ja få fixa de i helgen liksom inget annat val. Men de blir å tvätt och städning. Imorgon drar ja å Erika till Kristianstad. Då blir de mat och bada i pool:) Var riktigt sjukt förra året. Å de kommer rätt så mycket folk så.
Skulle gått ner till stan å handlat lite kläder till imorgon men hinner inte de.Systemet får man inte heller glömma. Jobbat stressar ihjäl mig med. FIck jobba två pass igår. Ringde idag om ja kan jobba lördag. Å sen har ja redan fått nya tider utöver mitt schema. Ja orkar inte. Blir för mycket. Hahha skall sluta å gnälla....:P

Har beställt idag par riktiga arbetskor som gick på tusen spänn men dem är sjukt sköna och bra för min rygg. Går ju mycket på jobbet. Nu skall Paulina varje fall ta ett ryck hemma ser ut som finska vinterkriget:P

Mycket innan midsommar

Denna veckan är KATASTROF mycket å tänka på. Har mycket å fixa. Jobbet ringer hela tiden, vill jobba men har skolan kvar också. Ja måste tvätta å storstäda hemma. Har ju inga kläder till helgen när ja skall till Kristianstad. Inte ens underkläder, illa:P  Skall bli riktigt kul å träffa de gamla gänget igen. Hört att förra midsommar var galen. De hade slutat med nakenbad, nej här skall de inte badas naken. Hoppas bara mina bikinisar kommer denna veckan!

Mina bikinisar från LACE-dk







Har beställt lite energi- piller till träning för de skall ge lite fart. Tränar ju mycket, och rör på mej en del. Skall bara minska drickan sen så, skall ja ha den perfekta kroppen:)
Sitter just nu å kollar på BFF måste säga att de är ganska löjligt å kolla på de men de är kul med drama!!
Nej nu skall ja plugga å bestämma mig om ja skall jobba imorgon eller inte!

ciaoooo

Glad för tillvaron

Vet inte men känner mig lycklig idag. Känns som ja är nöjd med min tillvaro. De är väl så de skall vara?
Har en del saker kvar i skolan å fixa sen är ja färdig med de också! Ikväll/natt skall ja jobba fram till måndag. De skall bli kul med tanke på att jag aldrig har jobbat natten här! Skulle egentligen inte börja förrän om två veckor men eftersom de krisar sig på jobbet så ställer jag klart upp! Sen blir de å jobba hundra % hela sommaren. Skönt ha en alkoholfri helg. Men om ja skall vara helt ärlig så drack jag lite vin igår. Men lite vin skadar ju aldrig. De blir träning, sund mat för mej. Jag skiter i att de är studenternas dag idag! Nästa helg är de midsommar.Då är man bortbjuden! Har ju namnsdag den 22 och fyller år den 25, då skall de firas!! :)

tjing!!!

RSS 2.0