sorgligt..

Jag minns som det var igår, då jag å pappa gick sakta till grannens baksida. Där låg min älskade katt som hade varit borta i flera dagar. Hon var lite små tjock fortfarande. Hade ju kattungar i magen. Vi lyfte upp henne. Ena sidan var hon helt platt. jag grät så fruktansvärt mycket. Vi gick sakta mot skogen, där begravde vi henne...aldrig mer ville jag skaffa mig något djur iallafall inte en katt....

Efter en viss tid så skaffade vi en underbar papillion hund vid namn Sally. Just nu är hon sju år. Jag har fått uppfostra henne när jag var mindr, ta hand om henne, och hon betydde allt för mig.

Dem närmaste dagarna måste jag med sorg avliva min hund. Hon har varit sjuk länge nu och det har blivit riktigt dåligt nu. Hon kan knappt gå och fått inre blödningar...

Att ett djur kan betyda så mycket för en. Att man måste göra en sådan sak känns så fruktansvärt. Men jag vet innerst inne att det är det rätta.. 
 
Den dagen jag står där, när dem väl sänker sprutan vet jag inte hur jag kommer reagera...kommer vara så svårt att säga farväl...


Med sorg skriver jag detta...du kommer alltid och finnas i mitt lilla hjärta<3


Vad har Paulina gjort HELA helgen?

Ni kan inte tro de e sant! haha jag har faktiskt tagit de lungt. Jobbat sen i torsdag sen skall jag jobba imorgon med.
Skall försöka jobba så mycket som möjligt nu så jag kan ta en härlig sol semester med cizi!:P längtar...

Ja sen har jag gjort av mig med min ena katt. Då har jag min andra svarta katt kvar- Minella:) visst kan vara jobbig ibland men hon kan också vara jätte god. Krävs väl rätt uppfostran bara. Nej vi får se vad jag gör med henne. Hur det känns å så, annars blir det blocket igen!

Imorgon är det upp tidigt igen! Shit man är trött på å gå till jobb femte dagen sen har man ju varit i skolan och jobbat överhuvudtaget ganska mycke nu! 

Men sen å andra sidan har jag något å se fram emot!!!!

Tjing!!!


Lilla Minella..

2009- äntligen här!

Nytt år, nya tag som de heter!

Jag å erika var på båten harmony, inget vidare kul måste jag säga. Men det var riktigt härligt å se fyrverkerier från båten!

Nej man får väl se vart de nya året leder.

De blev varje fall inte lika bra nyår som vanligt.  Sen var man duktig å jobbade
imorse 0645. Tur man fick sova några timmar. Behövde verkligen det! :)

Jag vid nyår..

RSS 2.0