22 Juli 08.36<3

Våran lilla Melody kom till världen! Är världens lyckligast mamma!!!

Söndag är beräknat
Den 25 Juli Söndag är de beräknat. Å så spännande!! Vill att den skall komma tidigare...

En gymnasie kompis som ja träffade för ett tags sen fick sin lilla flicka som var beräknat 2 dagar senare än min.- http://angelicaslivo.blogg.se/ Grattis till den söta flickan!!

Jag hoppas verkligen det händer snart med! Känner de värker lite men inget annat. Skulle till stan idag men de blev inte mycket av de. Dör av värmen, trycker på när jag går.

Var hos BM igår så jag hoppas de är sista gången annars har jag inbokat på måndag med.  ALlting var bra. Hon sa att hon börjar känna värkarbete i magen så de är väl dags snart. Märker till och med hur min lilla flicka har knappt plats därinne. Så snart så, får jag se vårat lilla UNDERVERK:)


REGN!!

De öser en massa regn in på vår balkong!!! Härligt!!


13 dagar kvar!<3

Varför tycker man egentligen de är kul och blogga? Min sambo förstår sig inte på de där. Men ja gör de varje fall:)

Vaaarmmttt...riktigt varmt. De är riktigt jobbigt å sova på nätterna. Mina fötter sväller i värmen. Jag känner mig lite svullen här å där men ja de är snart över och det är jag överlycklig för!´Skall bli underbart och få träffa mina lilla älskade dotter snart. Undrar hur hon kommer se ut?

Var hos barnmorskan i måndags. Har ytterligar gått ner. Nu väger jag 9,5 kg. Min lilla prinsessa ligger fixerad med (allstå ej ryckbar i bäcknet). Så nu närmar de sig med stormsteg.Tråkigt att man inte kan göra så mycket. Jag hade velat bada, åka och göra saker på dagarna. Hade man bara haft körkort så.

Igår var Johnnys pappa här, de skall till skottland. Men de var inom för lämna barnvagnen. Nu har vi två:) De skall vara mer för att det skall underlätta och springa i trappen med den. Å sen har jag bättre kontroll med djuren.

Olyckorna som hände hemma med Kiro var bara för att han var uppspelt. Annars har de inte hänt något.  
Han är duktigt som säger till på morgonen och nu har vi börjat med ha öppen dörr.

Nej nu skall ja ränna med kiro ut och gå. Han är så törstigt och varm, stackaren...


Lång dag igår

Igår var Erika här och Sandra. VI var ute med Kiro en sväng i skogen. Tur jag har dem som livvakter:P vågar ju inte annars gå i den skogen med tanke på våldäkten som hände där. Kiro fick springa av sig som en galning. Handlade sedan käk till grillen, hemmagjord potatis sallad, marinerad köttbit, grillade svampar med mjukost i och sallad, sen får vi inte glömma cider:)
Kiro var förjävlig igår. Johnny jag kommit fram till att han skall få ha vatten framme hela tiden. Men de funkar inte alls. Har ju inte kissat på månader inne. Antingen jävlades han eller så kunde han inte hålla sig för han pinkade stående och springandes. När jag väl sa till han springer han in i vardagsrummet. Ut igen och fortsätter....gahhh!!!


Hahhaha en gammal kissfläck för väldigt längesen...Vet inte vad de var med han men vi var för många flickor ...för lyssna sket han i fullständigt hela dagen.
När jag å Erika var å handlade inne på coop gick de bra men sen så skulle vi bara in på systembolaget då flippade Kiro ut och trasslade till sig totalt i kopplet och fick panik. Stackars Sandra fick panik med...så de var någon som gick fram till henne och frågade om hjälp. Å Kiro satte sig direkt utan några problem. Han blev nog paff...


På kvällen sms mig Agge och frågade om Kiro fick leka med hans nya kompis, en amstaff på 1,5 år Vlade. De sprang runder som galningar. De var verkligen kul och se att han har fått en ny kompis som bor precis intill:)

På kvällen vid 23.00 dyker hans mamma upp med lite öl. De hade varit i Tyskland. Fick champange och godis:)
Inte alls dumt!! Får väl gå upp och handla med för jag fick 1000:- till att köpa mig något. Funderar på och gå och fixa fötterna och köpa sandaler...

Så nu är man astrött. Har haft ont hela natten. Så de blir soffan som intar hela dagen:)


21 dagar kvar<3

Har varit hos BM idag. har visst gått ner lite vikt. Tur de är jag ingen annan:S
Kollade igenom mitt papper vid inskrivning vägde jag 66,2 nu idag väger jag 76,0.  sammanlagda 9,8 kg:)
Låter inte mycket men tro mig de är tung och klumpigt:S Mitt blodvärde låg på 126. För 3 veckor sen då jag inte gick på vitaminer var det lågt, 100 bara. Bebisen har inte fixerat sig än. Men de kommer väl:)

Mina värkar har börjat komma. Ännu en natt jag inte har kunnat sova. Började från 23.00- 04.30. Fast jag är ändå ganska pigg:) Måste säga att de var de värsta smärtan ja varit med om. I för sig så är urinvägsinfektion bland de värsta jag har varit med om. Jag var uppe och rörde mig, bada, tog ipren. Ringde förlossningen för att checka. Men vill inte komma in i onödan så jag väntade. Å till sist somnade ja..

Idag åker syrran iväg. Nu får man vara själv. Jobbigt och vara själv på dagarna när Johnny är inte hemma. För jag vet att det kan hända snart. Jajaj de kommer gå bra, å jag vet att de kommer vara värt i slutändan!!!


Värkar

Sitter i min ensamhet, vill inte väcka älsklingen. Räknar minuter. Ringer barnmorskan. De går 4 minuterna mellan värkarna. Mina värkar har hållt på sen 21.30 och klockan är 02.30. De gör jätte ont ofta å ibland känns de mindre. Håller det på så hela morgonen så får jag åka in.
Sitter å funderar- tänk vad underbart om den kommer nu. Jag vill ha det gjort. ..
Men samtidigt är den alldeles för lite å de är inte förrän 3 veckor den skall komma...

Usch...tanken är skrämmande...när jag vet att de är egentligen inte dags..varmt

Varmt så man håller på å döööööööööööö:S

Åså jävligt förbannad...


Sötaste Alfred<3

Glömde lägga ut bilderna jag tog på Vanja och bebisen på fyra månader. Så underbart söt.
Så kul och träffas och prata om en massa gamla minnen...å så klart förlossningen:P
Världens sötaste Alfred:)

Trött efter allt stim på Väla:)

25 dagar kvar

Nu börjar nedräkningen...ååååå så nervöööösss.


Idag blir de å ägna lite tid åt sig själv nu när syrran är iväg å fixar med cv å sådant. Ingen valp-kurs däremot. Känner att de är för mycket för mig nu. Så de blir nästa gång när det blir lite lugnare. Grillningen med Sandra blir inte heller av. Men de blir väl fler dagar.

 Ååå så tyst de är. Fast ärligt kommer ja sakna lite å ha någon här om dagarna- lite bara. Men samtidigt så skall ja bli mamma snart å då kommer ja inte vara själv:P


RSS 2.0