Fredaag igen..

Dagarna har gått fort. Jag har tränat, pluggat gått i skolan...

Nästa vecka bär de av. Bara denna helgen kvar. I helgen blir de nog utposten å sen kanske till malmö.
Sista dagen för lilla Miriam:) sen blir de hårdträning när som helst på dagarna. Nu har vi lite mera tid tillsamans...
Testa min korsett idag. Tänk för två års sen kunde jag ha den men idag kommer den ens inte runt,  ja man blir väl större med åren.
Har lite beslut ångest. Har blivit bjuden till Malin Jägergårds (förlovad med Håkan Rosvall)  " A tribute to Pussy Cat Dolls- Party" över 700 personer är bjudna. Då man kan klä sig lite som man vill, kommer vara alla möjliga porriga kostymer-
PussyCat Dolls.. Rött.. Playboy.. Fluff.. Glitter.. Lingerie..Baby Doll..Rosa.. Glamour.. Bunny.. Striptease..
Resten kan man ju avgöra själv hur folket kommer vara klädda:P


Åka upp två gånger har man ju inte råd med när man är studerar. Men jag har hört att hennes fester är sjukt roliga. De blir fler gånger!:)

Klockan är snart halv fem, villl bara tiden skal rinna iväg..tills ikväll. Kollar lite på skor. Vill beställa lite skor  innan nästa helg...


Har pluggat, tvättat och nu bloggar man!

Väntar på mimmi. Sen är de på med smink, kläder, stövlar vin å riiiinnga taxxxiiiiii.....

Orka... skriva egentligen...

Igår jobbade jag. Ja, en söndag:) rätt så trött på kvällen!

Denna veckan blir det hårdbatning och träning. Skall försöka ha vit helg så man ser fräsch ut tills veckan efter, då vet man inte vad som händer, jo de vet man :P


Folk har sagt men har gått ner i vikt ganska skönt:) Bara fortsätta ner. Äter faktiskt inte onyttigt utan det har varit allt supande...så jag skall väl fortsätta ner och träna stenhårt. Märker ju resultat direkt! :) Om man vågar gå ner och sätta sig på cyklen, är rädd att de sänds en reklamsnutt och sen får man alla blickar på sig. Eller man blir förföjld av folk.

Jag å Mirjam har lite planer för att flytta till en trea ihop. Jag betalar ändå rätt så mycket för denna lägenheten. Sen är de bra med en trea när man är två. Har ändå inga planer för att skaffa mig något.

När vi var ute i lördags så sa jag faktiskt till Mirjam "Shit vad skönt de är å vara själv", kan göra som man vill, festa utan och anpassa sig till någon annan, bli uppraggad stup i kvarten och flörta".

 Jag märkte när jag väl börjar  träffa en kille så ställer de krav på en. Sen känner man att de är ju inte samma frihet, som man vill ha. Å även om vi inte är ihop så vill de ha en för en själv. Jag får inte hålla på med någon annan. De är så jobbigt. Visst skulle man vilja ha någon och mysa med snacka med de är ju inte samma sak som å bara träffas då och då utan att de händer något. Under detta och förra året har jag träffat en hel del. Men man har inte hittat någon för att antingen har dem ställt krav eller så har de velat ha en men ändå inte. Har ju några som jag har inte träffat på riktigt länge som har fortfarande kontakten med eller de ringer en. De säger man är "speciell" och så vidare. Eller så bor de nu för långt borta och det funkar inte men de säger att "framtiden" så vet men aldrig. 

Sen vill jag tillägga; Ens bästa vän som man tror är det, behöver inte vara det alltid. En misstag som sårad en då känner man att man förlorar förtroendet totalt. Som mamma brukar säga " ens bästa vänner gör en oftast besviken på ett eller annat sätt". Jag känner mig sårad mer kan jag inte säga. Jag trodde inte jag skulle ta så illa upp så jag altar om det än. Men de kändes hårt, de var hårt. De känns inte riktigt som en bra vän skulle gjort så. Jag skulle inte göra så mot någon annan. Sen är man bästa vänner så stötar man varandra och särskilt i min situation,  den supporten har ja inte fått, trots allt. Trots jag har varit skit ledsen. Utan det har varit andra som har varit där för en....

Nej mina mål i mitt liv, att plugga färdigt tills Juli. Jobba sommaren ut. Är riktigt sugen på åka ner och jobba i Cypern har ju lite kontakter:) Sen får man se vad som händer. . .
Helgen

Den här bloggen kommer inte få mig och dölja längre saker...

Hot hot hot:P

I helgen var jag å min hotta sambo ute:) Ja galen helg de har varit. Ja som vanligt springer runt och fåna mig, dansar och kommer med sjuka kommentarer. Folk snackar och skrattar å säger; "Paulina ha ha hon är sjukt galen"

Jag vad gjorde ja. Jag söp från torsdag till lördag. Kanske för att dränka lite sorger. Kanske för att ja å Mimmi var deppiga och kände för att dricka. I torsdags var vi på harrys. Knappt något folk. I fredags blev vi uppraggade stup i kvarten:P å en person blev kinkig på en för de- vad skall man göra?:P

I lördags, så blir Paulina uppraggad av en tjej, å man fick höra man var hot:P

Jag dansade, skojade och Simon skrattade ...

Jag har aldrig påstått att ja är normal....Puss kalas....smaskens:P

I hate this part

It finally end......

Återställd-efter 2 dagar

Igår fick jag ringa ett samtal. Ett samtal som kändes tungt att ringa. Men det var en lättnad ändå, ångesten kröp ut efter hand. Man fick höra en del hemska saker. Man fick ta en del skit. Att inte bli accepterad för hur man är. Eller behöva bryta kontakten med dem man älskar kändes fruktansvärt. Att försöka åter försöka leva ett liv som dem, men ändå misslyckas och dras tillbaka till samma sak. Är de då rätt? Är det då de man vill i sitt liv? Att höra att man inte älskar dem man älskar allra mest i sitt liv. "Hur kan du göra så mot oss?". De kändes fruktansvärt. Nu har ja bara en sak till och göra.

Var nere hos frissan idag. Allstå behöver man ta hårdhandskarna för dem skall förstå? Skall ja behöva vänta en vecka på att en frisör som gjorde mitt hår gjorde inte ett ordentligt jobb skall få en andra chans? 
Inte en vecka varje fall när håret trillar ner. Är riktigt arg...

Imorgon blir det försäkringskassan som gäller. Skall ha lite uppgifter på min pappa som jag aldrig har träffat. Mina föräldrar skildes sig när jag var tre månader. Eller så kan jag ju lika bra söka till "spårlös" har ju ändå varit med i färjan så varför inte?

Jobbet ringde. Jag berättade som de var. Fick ju ringa upp kanal 5 och höra med dem om de kunde ta väck den delen. Men nej de kunde jag inte kräva men de skulle se vad de skulle göra. Så tar dem säkert med dem bara för att jag inte vill.  Men Belinda sa att de inte var någon fara, kan ju vara någon som ta illa upp men jag skulle inte bryr mig om de. De var ju ändå inget som bröt tystnadsplikten eller jag sa något dumt. Utan ett litet skämt om mitt jobb. Får väl komma upp och prata med henne igen. Hon gav mig varje fall jobb:)
Ibland undrar man om man har en hjärna kvar, man har ju klart söpit en hel del så. Eller om man blir blond när man dricker?

Nu har killar börjat öppna mer ögonen och kallar mig galning och grejor. Man är nog de. Kanske bör spärras in så man inte hittar på fler GALENHETER och behöver ha ångesten springades efter en. Men efteråt ärligt skrattar man oftast åt det. Blir fler fester. Man träffade jätte många trevliga tjejer, som är kända för festa och ha kul på sina fester. Å återförening med gänger blir det nog. Vi har ju kontakten!

Fler kryssningar är man sugen på så en del annonser idag. SINGELkryssningen skulle inte vara dumt Erika:p

¨

Galet kan man säga de här var! Tre champanger sprutades i hytten. Robban slängdes i luften..å alla andra sjunger!!:)

GALNASTE jag har gjort i mitt liv...!!

Igår kom jag och Erika hem från 7 timmars färja. Mindre roligt var väl att jag fick feber. Så jag fick lägga mig redan vid halv tio, fast man hade sovit en massa på bussen.

Ja resan var verkligen GALEN. Det måste varit det GALNASTE jag har gjort hittills. Man har lite ångest för vissa saker man sade i Tv. Men som sagt alkoholen talar inte PAULINA. Filmteamet snackade om att det är nog de galnaste färja avsnittet dem har filmat och kommer sändas först av alla avsnitt i April. Å jag blev filmad en hel del.
Mer detaljer får ni se...Jag å Erika innan vi drar å träffar gänget..Två sköna killar som inte var med dem tio deltagarna...

'

Robban sprulandes glad..Thomas....Färjan Håkan som försöker fastna på min kamera..Sahlin och filmteamet...S....Ingela....Johanna (från Robinson), martin (Partykungen)Malin, AngelaHottingen Frida..väldigt go tjej..Sahlin å de andraMåste säga att jag har tusen andra bilder och filmer till men lagt upp lite varje fall:)
Ja en oförglömlig resa..å fler äventyr skulle de bli med gänget!!

RSS 2.0